Tiesto comes to Skopje, again

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Се е кажано...
Човекот доаѓа на 4ти мај во промоција на новиот албум. Се планираат околу 15000 луѓе(само не знам каде :toe: )
Картата очекувам да биде негде 1000 ден.
Други детали понатаму....

Холандскиот диџеј Тиесто, кој пред две години ја преполни првата хала на Скопското сајмиште во Скопје, повторно ќе настапи на истата локација на 4 мај . Електронскиот музичар ја вклучи Македонија, како единствена земја од регионот, во листата на настапи на својата нова турнеја Elements of Life. Оваа негова изведба ќе се случи пред помалку од 15.000 луѓе. Организатор на гостувањето ќе биде „Авалон продукција”, а цените на билетите ќе бидат објавени наскоро.

Минатата година Тиесто ја заврши со успешниот сингл со Макси Џез од „Фејтлес”, а имаше и неколку стадионски настапи во Јужна Америка.

Преземено од Дневник

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

п.с. Не бев претходниот пат коа дојде. toae:

п.п.с. :vozbud:

Macedonian напиша:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

п.с. Не бев претходниот пат коа дојде. toae:

п.п.с. :vozbud:

И ја го утнав :ban?:

П.С. Сега нема! :zlo:

На првата журка што ја имаше овој Тесто бев имав гратис имаше многу малце луѓе беше у летниот колосеум али беше добро. Сега нешто стана ѕверка фаца пушта музика по саат време максимум зима ненормално многу кеш за да стисне две копичиња и да се глупира на сцена. Карта 1000 денари, со 1000ка ќе се женам бе:pos: не вреди сега да се дадат толку пари за него. ТАка да донт вејст јор тајм фор хим. Само да не биде ко на саем што било, праеле шутки:nenene:така да се гледа какви луѓе идат на Тесто

точкест напиша:
На првата журка што ја имаше овој Тесто бев имав гратис имаше многу малце луѓе беше у летниот колосеум али беше добро. Сега нешто стана ѕверка фаца пушта музика по саат време максимум зима ненормално многу кеш за да стисне две копичиња и да се глупира на сцена. Карта 1000 денари, со 1000ка ќе се женам бе:pos: не вреди сега да се дадат толку пари за него. ТАка да донт вејст јор тајм фор хим. Само да не биде ко на саем што било, праеле шутки:nenene:така да се гледа какви луѓе идат на Тесто

Ееее, сеа и ти претера. Кои шутки? Па бев и на саем, немаше ништо слично

и ја беФ на саем, кај шо стоев јас, труеше на ганџа, една група ги отворија тие светлечите(хајнекен, тие, ефектите) и течноста ја ставаа на јазик и ондак јазиците им сФетеа зелено, а со остатокот се прскаа по облеката! НО, ТУКА БЕШЕ ОЛИВЕР и ги тргна сите дамки! шала на страна, многу џанаци имаше, еден во вертикала беше, само потпрен со главата на ѕидовите и не мрдна едно 2-3 саата.
имав осеќај дека повеќе луѓето се журкаа на диџеите пред тиесто него ли на тиесто...

Диџеј Тиесто најдобриот електронски музичар на сите времиња на 4 мај ќе настапи во "Метрополис арената" на Скопскиот саем. Пред две години гостуваше на истата локација и ја преполни, а за неговиот перформанс се бараше билет повеќе. Холандскиот диџеј ја вклучи Македонија како единствена земја од регионот, во листата на настапи во рамките на турнејата "Елементс оф Лифе". Иако е предвидено Тиесто да не настапува пред помалку од 15.000 луѓе, за Македонија прави отстапка во однос на зацртаната бројка. Организатор на гостувањето ќе биде "Авалон продукција", а цената на влезниците ќе се прецизира наскоро. Минатата година Тиесто ја заврши со успешниот сингл со Макси Џез од "Фејтлес", а имаше и неколку стадионски настапи во Јужна Америка.
Еден од најголемите настапи годинава ќе му биде
учеството на еден од најголемите светски музички
фестивали "Coachella" во САД и тоа заедно со "Red Hot Chilly Papers", "Rage against the Machine", Бјорк, Пол Ван Дајк и многу други.

Значи дечки официјално на саем ќе биде. Fuck!!!

ЕЕЕЕ од овој стварно нема раат алоо 3 пат доаѓа да не сака да го жениме тука. Стана како Српските пеачи а им нема публика таму туп ке пуниме саем---нека брка работа.:nenene:

Да бе, баш прочитав вчера...

Што знам, не сум баш возбудена за типов. :)

Како рече Артур Кларк..."Веќе, ни улицата не би ја преминал ако ми кажат дека ќе видам вонземјанин".

Предлагам пасош да му се даде на човекот и вила во Преспа. Исто така, може и предлог за беатификација и споменик-за единствениот светски диџеј.

Жими Норман Кук, не одам!

ја ке одам па што сака нека биде

фрлајте си ги парите за чоек шо го боли кур шо пушта...тоа моеш да го чуеш и на антена 5 топ 20 :)

аман бре, колку пати дојде типов во скопје?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom