Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Абе не знам за другиве градови али у скопје кај и да се свртиш тиесто го глеаш и оној негов покварен фацур :vozbud:

иначе да прашам кај да најдам едно вакво флаерче што ги лепат по улици,да залепам едно у соба за у спомен ФАЛА

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.674
Поени од реакции
34.151
Па веројатно во сетот нема да има песни како Not the things you say или Surrounded by light... можеби некои ремикс верзии. Кога сме кај тоа, ќе има Kaleidoscope Remixed?

И јас имам фан пит hehe wot tiesto <3
hehe <3 <3

Него, Kaleidoscope Remixed Out Aug 31 (USA/Canada) and Sep 6 (Worldwide).

За светло не се сеќирај, ќе биде ... :) Е сеа за тоа шо ќе пушта ќе видиме. Не мора стари ствари, само нека биде малце поживо, да не го тапша со хаус. :)
Секако дека ќе е поживо. Друг е филингот кога микса пред тебе. :))) Би требало да е јако!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.114
Поени од реакции
1.694
Абе не знам за другиве градови али у скопје кај и да се свртиш тиесто го глеаш и оној негов покварен фацур :vozbud:

иначе да прашам кај да најдам едно вакво флаерче што ги лепат по улици,да залепам едно у соба за у спомен ФАЛА
Скини си.Ја си скинав за кај мене у соба :)

S

StormRage

Гостин
Барам жртви од струга или охрид и околината за одење на Тиесто :) кандидати на пп :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Скини си.Ја си скинав за кај мене у соба :)
Шала на стана, ко ти влезе мајка ти у соба и ко виде на ѕид така добро нашминкан дечко во така добра куроповикателна поза, не ти мрчеше нишо?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353

ЛOЛ! Најгеј мислење за месец август.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Еден ден до големиот Тиесто!
Вторник, 31.08.2010
Македонска сцена

Само еден ден до спектакуларниот настап на светскиот диџеј број еден Тиесто, во Метрополис арената во Скопје. Светската промотивна турнеја Калеидоскоп, вклучува промоција на новиот албум и преслушување на старите добро познати траки и нови ремикси.

Тиесто во Скопје доаѓа со својот тим, со приватен авион. По настапот во Скопје, со оглед на тоа дека секој ден менува држава и град, има еден ден одмор, ќе го искористи за ручек во некој од луксузните ресторани во нашата метропола. Неговите скромни барања, вклучија само црно – бел апартман, неколку шишиња скапо вино, водка, многу вода и енергетски пијалоци. Почетокот на журката е закажан за 20 часот. Пред Тиесто, на сцената во Метрополис со свој сет најпрвин ќе излезат Urban Dance диџеите Бушава Азбука, Дј Satellite и Navigator

Светската турнеја на Тиесто трае 14 месеци, вклучува 6 континенти и 150 настапи. Ова лето, овој диџеј број еден во светот, во клубот „Privilege“ на Ибица, го промовираше најновиот албум наречен „Kaleidoscope remixed“.

Траките од овој нов албум, ќе имате можност да ги слушнете и во Скопје, доколку утре со почеток во 20 часот и вие се најдете помеѓу илјадниците фанови на Тиесто, во Метрополис Арена. Организаторите најавуваат, одлична забава и незаборавна вечер. А Бекстејџ ветува дека за сите оние што нема да бидат дел од журката, импресиите ќе ги пренесе доследно....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Залади времето, нема да се сварите на саем :) Мада можен е и друг заеб, овие од саем на ја пуштат вентилацијата на минимум :)

Како и да е, убав помин на сите што ќе идат.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.114
Поени од реакции
1.694
Шала на стана, ко ти влезе мајка ти у соба и ко виде на ѕид така добро нашминкан дечко во така добра куроповикателна поза, не ти мрчеше нишо?
Фаќу, цела соба ми е со постери од журови :)

Kajgana Shop

На врв Bottom