Thrash Metal

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
да де, само му поедноставувам на торчо :)

не сакам треш...мада слушам некат онака..."коа морам"....

ok...zaso ja pesnine koi gi znam....i ne se neso tres...pr. Master of puppets <lele kolku ne s eppisuva vakaaa> , The Unforgiven,One,The Unforgiven II, i dr....

Иначе....се заебавав погоре, да ги имаше слушнато песнифе што ги наброја уште неколку пати ќе сфатеше :wink:...

според мене чист треш им се постарите албуми...
подетално ќе ти објасни киро специјалистот за металика ја не сум стручно кфалификуфана :icon_lol:...

lele lele lele kako volku pametni se rodivte be....

Goddess of Chaos напиша:
Иначе....се заебавав погоре, да ги имаше слушнато песнифе што ги наброја уште неколку пати ќе сфатеше :wink:...

според мене чист треш им се постарите албуми...
подетално ќе ти објасни киро специјалистот за металика ја не сум стручно кфалификуфана :icon_lol:...
да де да прфите 4 албуми се треш. петтиот е хеви, а дригите којзнае шо се:)

epa ja ne zborev za ovie po novive od metalika ..i glupo e so gi stai za tres grupa Metalika a ne gi stai Skid Row...toj pa...eden glas ko ke pusti...ali dobar e u svaki slucaj...

MaLe4kA напиша:
epa ja ne zborev za ovie po novive od metalika ..i glupo e so gi stai za tres grupa Metalika a ne gi stai Skid Row...toj pa...eden glas ko ke pusti...ali dobar e u svaki slucaj...
глеј, кој и да прашаш шо се разбира у тие стфари ќе ти каже дека Металика е треш бенд, за Скид не можам да ти кажам пошо не сум ги слушал толку, а тоа шо сум слушнал поише ми ида накај Мејден..

оф топик-
хардкор кафанско..:)

Kiro Hametovski напиша:
да де да прфите 4 албуми се треш. петтиот е хеви, а дригите којзнае шо се:)

миксот со тоа на марина....турбокор кафанско :icon_lol:

иначе за треш бенд добри се Sabbat...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom