Thirst traps - Желба за внимание, или неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата devilko
  • Време на започнување Време на започнување
Majka i e hendlach, strit smart i zatoa i pravi gruming mozebi ne direkten ali apla ja podrzuva ova da go pravi za da ima opcii u zivotot - da najde nekoj so audi dzip koj kje ja gleda. Dokolku majka i bila po obrazovana kje ja pottiknela da ide po toj pat kako pobiten nego da se razgoluva po soc medii. Kaj site ovie tatko nema sho e edna mnogu bitna tema.
Да, женско растено без татко, или со ненормален деген е интересна тема. Не секоја ќе постане жена со неморал и без граници, ама тие што би, секогаш зајакот лежи кај таткото. Не знам дали има ваква тема и не знам дали треба тука или во психологија, ама отвори ја.
Автоматски споено мислење:

Не знам дали си чула за Хистрионик персоналити дизордер, дотичните женски особи без разлика на возраста, валидација бараат преку социјални мрежи и во живо претежно од машката публика и популација, следачи на Инстаграм и Фејсбук, прикажувајќи содржини со експлицитни елементи, голотија, натртеност на газ, широки деколтиња, исто така во поглед на тоа се доста доста промискуитетни. Да имаш поштени баби исто така како што имаш непоштени млади жени и тинејџерки. Не значи ако има 18 години дека е поштена.
Сега јас ти кажувам дека девојчево е практично бебе. Кај нас доаѓа често, воспитано, културно, срамежливо и јас ти гарантирам дека сликите немаат врска со секс, барем не планирано од нејзина страна. Нема шанса. Колку и да ме убедуваш и пореметувања да ми објаснуваш, ова девојче не ги вади тие слики за да добие секс. Ни пари.

Ме замисли сега за мајката муабетот...

Последно уредено:
Да, женско растено без татко, или со ненормален деген е интересна тема. Не секоја ќе постане жена со неморал и без граници, ама тие што би, секогаш зајакот лежи кај таткото. Не знам дали има ваква тема и не знам дали треба тука или во психологија, ама отвори ја.

Сега јас ти кажувам дека девојчево е практично бебе. Кај нас доаѓа често, воспитано, културно, срамежливо и јас ти гарантирам дека сликите немаат врска со секс, барем не планирано од нејзина страна. Нема шанса. Колку и да ме убедуваш и пореметувања да ми објаснуваш, ова девојче не ги вади тие слики за да добие секс. Ни пари.

Ова дете ќе роди дете испаѓа, :pos: далеко е од дете на тие години 18, порано по 2 деца имале на 18 а и сега имам познанички кои родиле на таа возраст. Јас почнав со секс на таа возраст, со мојот прв дечко, како и сите мои другарки, ти имаш 30 години, затоа така ти изгледа детска во фацата, верувај дека не е толку невино колку што изгледа. Како и да е, експериментираат на таа возраст, ама после дел се смируваат, и скрасуваат, таков и е периодот ваљда, сега треба да привлече потенцијални дечковци, и мажи, дека на таа возраст сите се сингл и нормално си бара удварачи, и најдобар избор на партнер.

Ne samo zensko rasteno bez tatko ami i mashko dete samo so majka najcesto rezultira so mnogu kasno zreenje.... moze vie ragjate no nie imame posle toa dosta odgovorna funkcija vo semejstvoto - da obezbedime balans. Deneska se povekje nema mashki sposobni da ja izvrshat taa funkcija i toa e tema za koja e mnogu rano i ovde da se zboruva a e klucna za site degenericni pojavi.

Ne samo zensko rasteno bez tatko ami i mashko dete samo so majka najcesto rezultira so mnogu kasno zreenje.... moze vie ragjate no nie imame posle toa dosta odgovorna funkcija vo semejstvoto - da obezbedime balans. Deneska se povekje nema mashki sposobni da ja izvrshat taa funkcija i toa e tema za koja e mnogu rano i ovde da se zboruva a e klucna za site degenericni pojavi.

најчесто исфеминизирани се децата каде што таткото или го нема или е некој лигав.

Генерално на темава најмногу поттикната од првите мислења. Има вакви и меѓу мажи и меѓу жени.
Зошто да се праи од темава уште една од 50-те сиви нијанси на женомразие?

Слободно може и за мажи да се дискутира кои поставуваат Thirst Traps и бараат внимание од други. Темава не познава пол, и така е и почнат првиот пост. Не е ова ексклузивно само за едниот пол.

@Ocajna mi go zede zborot!
Tebe ti se chini deka e bebe. Ama veruvaj deka se perdashini toa salam i toa nema nikakva vrska so Kulturno i vospitano. Za komshivkata isto site velea Zlato e i se Tetovira i prezentira od zabava . Na krajot se se dozna koga pochna da i rasti mesheto.
So pola grad se perdashela i so postari za pari. A preku den Bozhica !!!!

Последно уредено:
Колешка имам таква
Имам колешка од Техеран
Има некоја тема а ти да не извадиш личен пример? Буквално на секоја тема на муабет ти имаш колешка, другарка, пријателка.

Па у темана за кола на Марс да отворам гарант и таму ќе пишеш дека на твој другар негов побратим го возел роверот на Маск таму горе.

Има некоја тема а ти да не извадиш личен пример? Буквално на секоја тема на муабет ти имаш колешка, другарка, пријателка.

Па у темана за кола на Марс да отворам гарант и таму ќе пишеш дека на твој другар негов побратим го возел роверот на Маск таму горе.
Ако работи ко мене со 50 сестри гарант има колешки од сите типови и онакви што се имаат возено на се :icon_lol:

Таквите најчесто завршуваат бремени у трета средно, а на 24-25 веќе со 3 деца се разведени.
На фб продолжуваат со вадењето цицки но овој пат на сликите присуствуваат и корисници на производите од цицките, имено децата. Ги дерат постари чичковци за симболични суми. На насловна најчесто е "only god can judge me" или "цитат" од П. Коелјо.
Децата им го продолжуваат занаетот, и така во круг. Од таму потекнува старата мудрост "Не се децата криви, мајката им е за ебење".

Прочитав наслов, видов подфорум и пак на крај џаба. Филозофија и тука се тера....

кога и лајкаш и даваш до знаење дека сакаш да ја рокнеш. Она сигурно фантазии цел ден си прави после тоа. И фактички она се заебува. Какви мајдгејмс играш ти Зурла.
Не го викај Зурла она го викаше така!
Јас не знам како некои се во врска со такви а да е уште по тажно они ги сликаат и им е сосема нормално тоа

Ти па шо ми се закачи, те спомна ли некој...
У секоја дисциплина се користат индивидуални примери да се укаже на појава. Ти викаш не постои нешто ја ти аргументирам дека постои, одма ааууу мораш ли примери да вадиш. Бар најдете друга фора за демантирање место другиот да го критикувате Бог да чува. Санки секој ден со саати сум тука уклучена. Тие па шо го излајкале преинтелигентниов офтопик се друг муабет.

Ти па шо ми се закачи, те спомна ли некој...
У секоја дисциплина се користат индивидуални примери да се укаже на појава. Ти викаш не постои нешто ја ти аргументирам дека постои, одма ааууу мораш ли примери да вадиш. Бар најдете друга фора за демантирање место другиот да го критикувате Бог да чува. Санки секој ден со саати сум тука уклучена. Тие па шо го излајкале преинтелигентниов офтопик се друг муабет.
Не се љути, лајкови су зшто му е смешна реплика, такф си е Џонтра, смешан и блед,навикни га. Не е битно дали работиш у Индиску фабрику или некоју текстилну у Штип, поента е дека имаш превише колешке.Дај си отказ.

И што ти значи збор санки?
Знам дека не збориш за зимски санки,дедомразофски.
Да не мислеше на збор "чунки".
Ајдаааа какфи зборови иамо ми по дијалекти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom