Хоуп
ümid edirəm
Да, женско растено без татко, или со ненормален деген е интересна тема. Не секоја ќе постане жена со неморал и без граници, ама тие што би, секогаш зајакот лежи кај таткото. Не знам дали има ваква тема и не знам дали треба тука или во психологија, ама отвори ја.Majka i e hendlach, strit smart i zatoa i pravi gruming mozebi ne direkten ali apla ja podrzuva ova da go pravi za da ima opcii u zivotot - da najde nekoj so audi dzip koj kje ja gleda. Dokolku majka i bila po obrazovana kje ja pottiknela da ide po toj pat kako pobiten nego da se razgoluva po soc medii. Kaj site ovie tatko nema sho e edna mnogu bitna tema.
Автоматски споено мислење:
Сега јас ти кажувам дека девојчево е практично бебе. Кај нас доаѓа често, воспитано, културно, срамежливо и јас ти гарантирам дека сликите немаат врска со секс, барем не планирано од нејзина страна. Нема шанса. Колку и да ме убедуваш и пореметувања да ми објаснуваш, ова девојче не ги вади тие слики за да добие секс. Ни пари.Не знам дали си чула за Хистрионик персоналити дизордер, дотичните женски особи без разлика на возраста, валидација бараат преку социјални мрежи и во живо претежно од машката публика и популација, следачи на Инстаграм и Фејсбук, прикажувајќи содржини со експлицитни елементи, голотија, натртеност на газ, широки деколтиња, исто така во поглед на тоа се доста доста промискуитетни. Да имаш поштени баби исто така како што имаш непоштени млади жени и тинејџерки. Не значи ако има 18 години дека е поштена.
Ме замисли сега за мајката муабетот...
Последно уредено: