The White Lotus

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Prvata sezona dosega imase najveke smisla i bese najinteresna, vtorata bese nesto kako bleda kopija + gay mafia, razocara nekako bese bez idei.
Tretata doprva ke ja izgledam ama po komentarite sledi uste razoracuvanje.

Разочарување сценариото оваа сезона, а колатерална штета е да го убиеш единствениот допадлив лик.

Разочарување сценариото оваа сезона, а колатерална штета е да го убиеш единствениот допадлив лик.
Таман е, најпозитивниот и приземен лик умира, најнаивниот за малку. Алчната ги зема петте милиони што и се очекуваше кога го зема дебелиот плик од Тања. Рик го носеше плодот на неговата одмазда. Одмазда која беше посилна од љубовта кон Челзи. Рик ја изневери Челзи а и самиот себе.

Vo tretava sezona namerno se oglupaveni likovive za drama.
Stvarno nekoj bi koristel mrshnik blender od pred 1 den bez da go isplakne barem?

Stvarno nekoj bi koristel mrshnik blender od pred 1 den bez da go isplakne barem?
Серијава не е да ја сфатиш сериозно, барем јас така не ја сфатив, ова е ко заебанција некој тек на настани со предвидлив крај, ко цртан филм да гледаш, малце хумор и тоа
Автоматски споено мислење:

Серијава не е да ја сфатиш сериозно, барем јас така не ја сфатив, ова е ко заебанција некој тек на настани со предвидлив крај, ко цртан филм да гледаш, малце хумор и тоа

In a recent interview with Deadline, Casey Bloys, chairman and CEO of HBO and Max Content, confirms that The White Lotus season 4 will premiere in the "First half of ’27." Though Bloys is careful not to reveal too much about what's coming in the new batch of episodes, he does tease that White has once again cooked up something special:

Mike is the best, I love working with him, and I can’t wait for you to see what he’s been working on with this cast. There are always breakout characters, breakout stories. We are lucky to have Mike doing White Lotus for us.

За помалку од 9 месеци треба да стигне и новата сезона.

Back
На врв Bottom