The Walking Dead

14191932_287590541610481_2986270441278758130_n.jpg

Немој само Дерил, да не се расправаме.
Кој шарм го има човеков! :love:

Нека го јаде глен. Преку таквото више од него бе.
6 сезони само безвезе се изложува на опасност, идејќи у најбезвезална потрага по некои енормни глупости, притоа безвезално го разглаба дејството со некои глупи филери.
Плус, многу тапа карактер е бре луѓе. Ништо конкретно од него, 7 серии само таа азиска храброст и "You will be safe... I will take care of you, I want you to be safe" просеравања.
Нај-очај од глумец е, заедно со оној Јуџин.
А и начинот на кој го вратија у живот беше комедија на ниво на аматеризам. Тие сцени/епизоди кога го враќаа у живот мене ми ја уништија целата перцепција за серијава. Мислам стварно, ко да е captain america ебате глупиот азиец.

Ја би Меган да го јаде. Све нешо љубов, романтики, глупости...ми се здосади од неа и Глен, патетични.

Гарант некој небитен ќе го јаде,главните фаци ќе си останат.

( се надевам :D )

Јас само дојдов да си кажам дека ја изгледав последната сезона пак, и кога Исус им кажуваше за Ниган, им спомна и дека кога дошол рекет да мава кај нив, убил некое 16 годишно дете. Така да мислам дека ќе го убие Карл, затоа што тоа ќе ни биде ептен голем шок, сосема неочекувано, а и ќе му докаже на Рик колку е безмилосен, па овој ќе си седи мирно за да не ја убие и ќерка му.

Од друга страна, ако го убие Глен, ќе биде онака ,, мех ,, и сосема провидно , затоа што на сите ни е смачено само да се извлекува од смрт како мачка со 9 животи, и нема да биде никакво изненадување...

Така да јас сум 90% дека е Карл, 10% Глен, па ќе видиме...

Според мене или Абрахам или Јуџин.

Карл не е 100%, затоа што Ниган во последната епизода сам кажа дека го сака Карл и со тоа нагласи дека не е тој оној што ќе умре овојпат. А, исто така Карл седеше од спротивната страна на убиството.

as far as I'm concerned не ми е битно кој е.. досадни се веќе.. сакам да ја видам Шиваааааа.. се надевам добро е направена како волците во гот..

Според шпекулациите Абрахам е жртвата. Башка првата епизода ќе биде со Морган и Керол,дури во втората ќе дознаеме што се случило. ( и ова е шпекулација)

Одвај чекам уште 2 недели!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom