The Walking Dead

Керол ассасиан :):vozbud:
Незнам што е со Морган зашто нејке да ги убива? И како толку брзо дојде он, нели беше со Рик и компанија?
xD Сеа сме на право место лол, иначе зашо уствари бандитине го слушаа Морган, знам дека се познава со нив али ипак.

Иначе сеа коа ке надојдат зомбињава толку од Александрија

Една од најдобрите епизоди во целата серија досега. Што е уште подобро, акцијата нема да запре нема време за драмење многу оти сега иде хордат за зомбиња кон Александрија.

Интрото со девојчето исто ептен јако беше изведено.

Добра епизода, треба почесто да даваат флешбекови со различни ликови како со Енид, одличен беше тој дел :) Со Волциве најверојатно не е се завршено бидеќи избегаа 3-ца и сигурно ќе има проблеми со нив.
Наредната ќе биде само со другата група со Рик, Глен, Дерл.. според промово

Овој Морган пацифистот, у тешки трипови го маваат, некој ќе плати по живот осеќам за тоа што го пушти едниот „волк“ да избега и тоа со пиштолот.

Овој Морган пацифистот, у тешки трипови го маваат, некој ќе плати по живот осеќам за тоа што го пушти едниот „волк“ да избега и тоа со пиштолот.
Ај да погодам него ќе го убијат :)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Не, ја мислам некој друг заради таа негова одлука ќе страда. У два случаја ги совладува „волците“ и во двата случаи место да ги убие тој ги пушта.

Ohoo vidovte kako se prai parche za rok dur ti se naprai ruchek, alal vera na zhenava, a i malion Karl (toj pogolem od mene porasnal), ona pa kopilenceno ama se zanasa, i nego trebase da go ostai malku da go raskostat od kjutek ebate ligushot, Morgan koj film mu e da ne stanuva pop :D Nego ekipava druga kaj e?

Розита, Меги и Керол епизодава:love:

Малце и жениве да бидат во центарот на вниманието

Коментаров:

Dear Beth,

That's how you attack someone with scissors.

Sincerely,

Jessie

:pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom