The Walking Dead

Ја се кладам дека тоа свирењето го прави оној тинејџерот Рон или како и да се вика.. син на оној Рик што го уби. Не знам што би постигнал со тоа ама се мислам дека он е.

Иначе одлична прва епизода (y)

Јас пак мислам свират Волците ;)
Прејака епизода :vozbud:

Маестрална серија,долго ми стоеше во компјутер си мислев да ја бришам ама испадна дека е одлична серија,во еден здив ги изгледав сите пет сезони,сега се спремам за шестата...:ojeaa:

Фантастично изведена епизода, целиот концепт ме бендиса ептен. На крајот, може да се волците, но не ме чуди да е и некој од групата, можда Дејана, вака изгледа неверојатно, но некако чудно се понашаше жената цела епизода.

Mozhe se ovie od FTWD :D

Ke vidime valjda slednata koj im ja zezna rabotata, a toa pa walkerite kako se pravea fleki po toa limovite od strana .. i onaa sea demek ne go saka veke Rick radi sto go rokna maz i, abe ja koa ke kazam nekoi zeni uzivaat kjutek da jadat, vikate ne, a Carol so posluzavnicheto srcka :D e baj d vej, kaj e maliot na Rick ne go vidov ich?

Досадна епизода и глуп концепт со црнобела техника за минатите дејствија. Пет сезони си тераа убаво во боја, сега им текнало да се прават паметни, ако терале црнобело, требале од прва сезона така.. :tapp:

Крајот може да биде Рон саботерот, али мене ми иде на ум прво попот, пошто цело време нешто кења како они биле лоши. А он душиче, се затворил у црквата, додека луѓе надвор гинеле. Како само чекам да го сардиса некоја група зомбиња. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom