The Walking Dead

Вода флаширана неотпакована... аКопалипса се дешаа жити мене. Изглеа е останата од донациите од поплавите во Србија :tapp: Енивеј dull епизода се до последните 20 секунди.

Ама пицнат вој од свадба да не си идел. :D
Последниве 5 минути вредат од епизодава.
Congratulations guys, another psychopath has been added in your crazy journey.

The Major
dl0itQD.png

Ако е пак иста scam како Терминус и се останато претходно, аман више!

А и Рик аман со приказните и говорите кои треба да звучат длабоко, а се еден кул глупости без поента.

Јас мислам дека добар овај ќе испадне , ако испадне да е негативец преголемо клише ќе биде

*yawn*... boring.

Ај да ја искористам приликава, некој ако има добри фотки од оваа Розита нека не се срами да ги остави тука да ја пролепшаме темава. Епизодава коа ја држеа врата сите држат колку што можат, оваа ситна таква, не може да се протне и нив ги бутка наместо вратата, so cute :love:

*yawn*... boring.

Ај да ја искористам приликава, некој ако има добри фотки од оваа Розита нека не се срами да ги остави тука да ја пролепшаме темава. Епизодава коа ја држеа врата сите држат колку што можат, оваа ситна таква, не може да се протне и нив ги бутка наместо вратата, so cute :love:
http://iconosquare.com/viewer.php#/user/26202362/
:D

Серијава станува клише на досада и предвидливост, освен говорот на Рик донекаде, во последниве две епизоди ништо друго не вредеше.

У колибата ваљда на крајот кога вика we are the walking dead.
Сега ми текна...

Вака беше и 4та сезона, првите неколку епизоди беа запек, после почнуваа дешавките. Следна епизода мислам дека ќе биде таман.

Затоа викам клише, ќе отворат добро, после неколку досадни епизоди, па јако полуфинале, после неколку спори и досадни епизоди, па на крај една или две ептен јаки, проверена тактика им е за гледаност очигледно.

Никогаш до сега не се збореше од каде дојде болеста т.е вирусов со зомбињава. Со типов, мислам дека ќе почне и таа тема да се отплетува.

Според мене, станува збор за вирус кој го подготвила Пентагон/ДОД, за која цел ќе видиме понатаму. Ваљда откако ќе влезе типов во приказнава, ќе се прикаже дали само Америка е зафатена или целиот свет со оваа појава.

Околу епизодиве, нормално е да има вакви, каде што се пополнува времето за да се нарпават 16 епизоди. Нема сомнеж дека целата приказна може да оди во 6-7 епизоди (без ова филериве), но популарноста и гледаноста т.е рејтингот си го прават своето.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom