The Walking Dead

aYpMP0V_700b.jpg

Официјалната страна на фејсбук ми акна спојлер за епизодава, комотно можам да не ја гледам.
Бетер од HIMYM со спојлерот мајката испадна, минута откако заврши епизодата ја ставија сликата...

мамето да им го ебам бе на фејсбук се палам и прво тоа ми искача да им ебам мамата све да им ебам... имаат ли памет бе....идиоти жими све

Еееееееее наредна епизода Февруари кај го има ова :icon_lol:.[DOUBLEPOST=1417429297][/DOUBLEPOST]Пеј Бет пеј...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
(n):place::cenzura:

Ај некој нека ми ја објасни работата со Бет и полицајката....
како ја уби така толку брзо... коа пиштолот и беше у футрола, никој немаше оружје у рака...
имаше 1000 начини да умре поболно што се вика и подругачие
ова е чиста глупост според мене
колку да се рече дека умрел некој лик ...

Последно уредено:
Добро има некој што не беше спојлнат од страна на фејсбук мамата да им го ебам! Воопшто не се потресов, а и Бет не ја сакав многу секако. Добро е што Меги се сети дека има сестра. :)

I DID NOT SEE THAT COMING ми беше епизодава :D
Бет имаше доста глупи потези у теков на серијава така да и не ми многу жал што умре.. повеќе жал ми падна за Меги што не успеа да си ја види сестрата после толку време. :place:

Ја не бев спојлната од фб хехее :icon_lol:

Ај у курац. Искрено сеедно ми беше дали ќе ја убијат Бет, но неможев на сценава... Младо девојче кое допрва ја зимаше храброста во себе. :place:
10402766_572116369599243_9186414893747938554_n.jpg

Последно уредено:
Знаев дека една од Керол или Бет жива нема да замине од болницата, но некако на цела добра сезона досега, ова полуфинале ми беше слабо, спрема ланското на пример, прво коа беше поенатата Бет да биде убиена, нит разбрав шо сакаше она да постигне, некако целата сцена ми беше безвезе изведена.

Штета за Бет, но Керол е секако покорисна за групата, а штета и за Меги, таман малце радосна ја видовме, и типично а видиш среќни ликови у серијата знаеш дека нешто лошо ќе им се деси. Сега Меги веќе нема ништо повеќе од фамилијата, сестра и и татко и беа едиствените по настаните на фармата.

Не знам како ќе се одвива сега во вториот дел сезоната, или ќе има некоја сосем нова приказна, или Рик како што е заебан оваа сезона ќе реши да оди во осветнички поход па ќе ги испотепа сите во болницата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom