The Walking Dead

Untitled.jpg

ur welcome

izdrzav da ne go vidam promoto za sledna epizoda mnogu pojako e taka

Јас паузирав кога почна промото, се мислев едно 5 мин. ама не издржав, го пуштив :pos: . Ама не разбрав ништо, се беше нафрлано и мило ми е шо беше така.

Два три пати се вратив на сценава :icon_lol:

па луѓе што ако става спојлери не отварајте ја темава еден ден дур не изгледате и тоа е тоа :), иначе да Дерил убедливо најјак лик у серијава ако го отсранат ќе заебат работа

Лелеее, следната епизода ќе биде многу јака.:vozbud:

Ништо чудно да умре и другиов црнец шо го најдоа во затворот во последнава епизода,не го земаа за џабе со нив кога тргнаа да ги бараат Меги и Глен :icon_lol:

Ништо чудно да умре и другиов црнец шо го најдоа во затворот во последнава епизода,не го земаа за џабе со нив кога тргнаа да ги бараат Меги и Глен :icon_lol:
Треба да се убаци нов лик од наредната епизода што е базиран врз стрипот и е црнец па така да највероатно ке си умре овој неможе толку црнци да има :D

Абе овие што расисти ќе беа од Америка...:D Не, не верувам дека ќе умре.

Следната епизода ќе биде крвопролевање ! Ау колку одвратна педерска фаца има тој гувернерот,фаца што ти иде да замеш цигла и да го маваш цел ден,и од кога ќе цркне да продолжиш да го маваш,зошто е гад ! :mad:

Иначе мене Мишон ми е јака,сеа добро често прави фаци и се мршти ама е прилично добра со меч,не збори/прави глупости ко Андреа,и има мн добар гз. :D

Омилени ликови ми се Дерил и Керол,некако си одговараат,плус ја има 100 пати спасено ѕверот.

I
enhanced-buzz-9026-1332275361-4.jpg

:pos:
[
Untitled.jpg

(y)

Нема следен, ојде гувернерот, ојде и градот. А се чека само Рик да влези и се да појди јабана. :D
Рик Рик,Рик е човекот ! Едвај чекам да му влезе на тоа копилето психопатско да му го сјебе wannabe градчето и да му ја отвори главата ко лубеница.

Guvernerot e kokakola vo sporedba so Rik, duri I vo sporedba so ebeniot Daryl. Guvernerot e bas dobro graden lik, bas dobro glumi I ako go skinat serijava preminuva vo fantazija (yea yea poso veke e neli, zombinja) ama nevozmozno e samo glupavite da preziveat zombie apokalipsa.

Guvernerot e kokakola vo sporedba so Rik, duri I vo sporedba so ebeniot Daryl. Guvernerot e bas dobro graden lik, bas dobro glumi I ako go skinat serijava preminuva vo fantazija (yea yea poso veke e neli, zombinja) ama nevozmozno e samo glupavite da preziveat zombie apokalipsa.

ako e pameten so toa sto pravi istrazuvanje vrs walkeri za da ja vrati kerka mu u zivot i si ja cuva doma poleka mu skapuva...toa e taa realnost...a drugite se glupavi i se fantazija...biatch please...

Во кој правец уствари тера серијата? Која е целта? Како би завршила?
Без спојлери од стриповите молам. Ваши мислења. :)

Гувернерот ми стана омилен нов лик од сите серии ова сезона. Се сложвам со тебе, многу добро е изграден. Не е некој good guy светец, ама не е ни некој негативец кој треба цело време да го мразиш.

Измеѓу е. Grey character шо викаат.

ako e pameten so toa sto pravi istrazuvanje vrs walkeri za da ja vrati kerka mu u zivot i si ja cuva doma poleka mu skapuva...toa e taa realnost...a drugite se glupavi i se fantazija...biatch please...
Паметен е оти успеа да преживее до сега. А не само тоа, туку успеа да изгради и да управува заедница со 70 луѓе кои ќе беа zombie food ако не беше тој.

Ти хејтај колку сакаш, ама сите треба да признаат дека Гувернерот е исто толку способен колку Рик, ако не и појќе.

Во кој правец уствари тера серијата? Која е целта? Како би завршила?
Без спојлери од стриповите молам. Ваши мислења. :)

Серијава нема врска со стриповите веќе. Си оди по свој пат, така да, џабе ќе збора некој за стриповите тука.

Јас мислам дека Rick и Daryl ништо нема да напраат со одењето во Woodbury. Само ќе се испотепаат в Недела, мислам дека оние затворениците ќе умрат, ќе убијат неколку од луѓето на Гувернерот и тоа е тоа...после ќе се повлечат.

Не знам како, ама следната епизода ќе биди голем cliff-hanger.

А уште нешто за Гувернерот...нема шанса да го убијат во следната епизода, или па во оваа сезона. Не трошеа толку време за да го изградат неговиот лик за да го убијат толку брзо. Јас мислам дека ќе се врти барем уште една сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom