The Walking Dead

Кај и да е ќе мора да бегаат од затворот, оградата нема да издржи уште многу...

Ме нервира тоа лигавењето кога требаше дебелиот да го скинат, и дава ножот на ќерка му она да го скине. Па плачење шо ти знам, пизда ти материна убиј го одма така нај ме нервира. А сцената кога оваа вади нож за да скине цвет :pos:
Некој од внатре сака да ги ебе, ако не е гувернерот. Прво глувците па после запалените тела у последната сцена.
Ќе биде епик сезона![/SPOLER]

Кај и да е ќе мора да бегаат од затворот, оградата нема да издржи уште многу...

Ме нервира тоа лигавењето кога требаше дебелиот да го скинат, и дава ножот на ќерка му она да го скине. Па плачење шо ти знам, пизда ти материна убиј го одма така нај ме нервира. А сцената кога оваа вади нож за да скине цвет :pos:
Некој од внатре сака да ги ебе, ако не е гувернерот. Прво глувците па после запалените тела у последната сцена.
Ќе биде епик сезона![/SPOLER]
Ја прво помислив на таа малата дека им дава глувци.....ипак она сакаше да се дружи со нив....[/SPOLER]

Иначе како почнала сезонава свака част.....ако се суди по почетоков ќе биде феноменална.

Многу подобра епизода од премиерната минатата недела,динамична напната и со епски моменти.

Се навестуваат 14 епски епизоди сезонава !

Пак имаше ваков момент епизодава,гинев :ROFLMAO:
1381258_10151937672444571_2107821043_n.jpg

Добра епизода, добрааа.
А ова со теоријава дека е гувернерот ќе биде многу глупаво. Да се 10 души па да не го приметат, они преку 30-40 души беа у затворов не е логично да успеал да се крие од сите толку долго време од сите нив, а плус да се храни и се друго.
Јас се мислам дека некое од децава е, они се тие шо им даваа имиња, ваљда они се тие истите шо ги хранат.

Ваков развој на настаните и вакви епизоди ми се 100 пати појаки од глупостите со гувернерот од минатата сезона,па уште и мизерното финале колку да ја отслика вистински сезоната.

Керол бајаги скрин тајм добива овие две епизоди,што е фино,од новите ликови дебелата црнчуга очекувам да црне за скоро време или да го рокнат пошто ќе почне пиздарии да прави ради бештијата што ја запалиле :icon_lol: Тие двете девојчиња исто се освежување фино е и деца да се видат а не само возрасни во апокалипса,таа постара ветува,има потенцијал....if you know what I mean :D
Бет исто со повеќе скрин тајм што ме радува,ем преубаво пее ем е преслатка,Мишон пукна од прво нејќеше да го види бебето ама кога го зеде во раце скроз се скрши,јак момент (y)
Што е со Хершил,си оди нормално,му опнале кука доле изгледа,Дерил badass ко секад,Меги и Глен стандардно добри и пријатни за гледање,тие новите црнчуги машкото и женското очекувам попатна улога да имаат,и за крај добро е да се види Рик,стабилен,нормален и прибран но сеуште лидер.
Исто што ми се свиѓа е што поминува повеќе време со Карл,најјак момент беше на крај кога му го даде пиштолот,и кога го врза својот околу појас,онака каубојски ! (y)

Се на се добра идеjа им е ова со вирусот,ептен некако почнаа да се губат и да замараат со гувернерот минатата сезона,ова е прав пат.

Конечно стана поинтересна серијата, добро што не се откажав да ја гледам после втората сезона :) .

Појако ќе беше ако најдеа некој лек или пример заминат од затворот да истражуват други места отколку грип кој ќе ги убие 80 % од карактерите во оваа сезона :)

amX5Lnj_700b.jpg

Добра епизода, само една работа ме нервира е тоа што толку многу луѓе се и седат и ги гледаат зомбињата како се таложат на оградата и дури тогаш кога е критично почнаа да ги убиваат. Па што не ги убиваат цело време и така сега се повеќе луѓе.

И друга работа се надевам дека малце ќе почнаат да идат настрана за да не испадне ова како втората сезона кога окапаа во фармата.

:icon_lol: Тие двете девојчиња исто се освежување фино е и деца да се видат а не само возрасни во апокалипса,таа постара ветува,има потенцијал....if you know what I mean :D
.

:D:drk:

Одлично, вакви епизоди сакам. Ако ја држат цела сезона на ова ниво ќе биде супер.

Незнам кој вмешал прсти во сезонава, (сценарист или што и да е) Ама од 7-ца 7.5, генерално како серија севкупно (според мене) сега е на високи 8.5....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom