- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
Прочитај шо му имав пишано на останатите.Зошто параноична Мишон? Прошла низ доста и знае како да се заштити и дека не треба да му се верува на никој.
Ние знајме дека не е Гувернерот светец, како шо го гледаат луѓето од Woodsbury...работата со главите, Пени, војниците...ама Мишон од кај знае? Ја мана бумбарот нешто и и вели на Андреа: " Јас не седам тука. Сакаш да дојдиш со мене пак во фрижидер да живееме? "
Таа ако сака сама да живее, нека оди в планини и нака си најди нови зомбија за синџирите, се гледа дека по карактер не е people person, ама она е веќе претерано. И си зема многу голема слобода. На луѓето во Woodsbury им е супер со Гувернерот, тој ги спаси од сигурна смрт и им даде шанса да живеат колку-толку нормален живот. А таа, ги ослободи зомбите кој ги чуваше Гувернерот, најверојатно за експериментите на Милтон, кој најверојатно бара некако лек и му се закануваше со катаната...
Мене ми е најиритантен лик досега, полоша е и од Лори.
Леле, тој погледот колку ме нервира...уште првиот пат кога ја видов така, знаев дека на нерви ќе ми оди.Не ти, некој беше пишал за телефонот, ама нема врска.
Мишон и мене ми е досадна, не ме нервира yet, вака како лик, ама ме нервира што постојано има некоја фаца на неверување и жмигави очи.![]()