The Walking Dead

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Одлична епизода. Особено последната сцена кога Рик дозна што се случи.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
On the next episode on AMC's The Walking Dead: Rick is going on a killing spree!

FUCK YEAH!

Страшно добра епизода, мислев дека
Лори сепак ќе се спаси
ама се излажав. ( Дали? ) Сега ќе биде интересно, нови ликови се појавија, некои од старите отидоа во неповрат... Ќе биде ова страшно добра сезона.

B

BrunoFresh

Гостин
On the next episode on AMC's The Walking Dead: Rick is going on a killing spree!

FUCK YEAH!

Страшно добра епизода, мислев дека
Лори сепак ќе се спаси
ама се излажав. ( Дали? ) Сега ќе биде интересно, нови ликови се појавија, некои од старите отидоа во неповрат... Ќе биде ова страшно добра сезона.
Стварно прејака сезона ќе биди.

Најмалце очекував дека T и Лори ќе умрат. Не верувам да се спасат... Али стварно добро ме расплачи епизодава.А и многу гнасна беше. Сепа прејака епизода со многу многу многу неочекувани работи.
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 18:54 ---
Od koja planeta se gledase deka crnecot ke go ubie zatvorenikot a ne Rik? :D
Уште ко го видов прв пат.
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 18:55 ---
Т-дог умре ама затоа сеа нов црнец ќе имаат у група :)
Добра кампања за избориве во Америка

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ебати логиката, епизодава ич не ми беше јасна.

Како демек мораше баш бебето да се спаси. Не беше омилен лик Лори на никој ама ваквата смрт ми се чини пребрзо остранување од серијата, колку жени на светот се породиле онака без ништо па не можеше и она. Па уште и родениот син да пука во неа, многу сурово, многу.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ебати логиката, епизодава ич не ми беше јасна.

Како демек мораше баш бебето да се спаси. Не беше омилен лик Лори на никој ама ваквата смрт ми се чини пребрзо остранување од серијата, колку жени на светот се породиле онака без ништо па не можеше и она. Па уште и родениот син да пука во неа, многу сурово, многу.
Лори беше напорна за сите, и многу замараше. Целата еуфорија околу неа, Рик и Шејн беше премногу драма за серија со жанр хорор. Точно дека умре сурово, ама некако мораше да умре, веќе и беше време. Дури и самата актерка во интервју вели дека не можела да ја поднесе Лори како лик. Сите ликови си имаат некаква цел поставено, само она немаше. Се расправа со Рик, Карл не ја слуша, никако не можев да ја сварам.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Што бараш да ги читаш последните коментари во темата ако ја немаш изгледано последната епизода?
Јас ја изгледав, може некој ја нема гледано.. кога сите членови претходно можат да ги стават коментарите во спојлери, можеш и ти.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Јас ја изгледав, може некој ја нема гледано.. кога сите членови претходно можат да ги стават коментарите во спојлери, можеш и ти.
Не бев јас, ама нема врска.
Глупо е цело време со спојлери да се пишува. Се знае. Има нова епизода, ја симнуваш, ја гледаш па после влегуваш во тема.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Не ги ставаат сите, имав и јас некои постови во спојлер ама ме мрзи цело време. Како шо ти кажаа, не гледам ни јас причина некој да ја чита темава ако ја нема гледано новата епизода....спојлер може да се става за новите епизоди шо не се испаднати

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Како и да е серијата е ептен сурова и брутална.

Лори умре без да се збогува и разговара со Рик. Откако овој го уби Шејн со месеци беа во никакви односи и сега ова му се случува. Карл којзнае какви трауми ќе да има. Рик како лик веројатно ќе се развива во суров и бескрупулозен човек, како Шејн, а толку се трудеше да има разбирање за сите.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Најдобра епизода до сега. Ич не очекував дека некој ќе умри, а овие не еден, двајца отепаја...

Лори уште кога почна со тие контракциите знаев дека ќе умри, ама мислев дека ќе биди касната, а не вака.

А со Т-Dog ми се случи истото како Hershel ко беше каснат. Скокнав од кревет. Ќе ми фали многу...
T-Dog...the longest surviving black dude in a TV show.

Реакцијата на Рик... :place:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Иначе за понатамошното појавување на Лори ... флешбекови можда ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom