The Walking Dead

Можеби една од најдобрите епизоди во серијава до сеа, ептен личеше на финале на сезона. Само знам дека нема да продолжат вака и дека ќе има сеа досадни филер епизоди.

Последно уредено:
аа добра добра ... :D
врв ми беше крајот коа се појави тој црнецот со детето што беше :D

Добро, црнецот го видовте у најавата за следната епизода или у оваа? Пошто јас не го видов...
После најавата има уште 10 секунди, во тоа е црнецот :)

134cc5ffc1851db51c40b88354ce4fc7.jpg

Одлична епизода. :cuc:

Го позна некој дечкото прв што го кацнаа на почетокот? Беше и во прошлата сезона, налета Рик на него и женската негова во една куќа. Женската го јадеше од зомбиња а со него не кажаа што биднало.

Уф маме им ебам, епизодава беше како од Game of Thrones да е испадната, посебно почетокот...
Прејако, ќе има далги. :vozbud:

се убаво јако добро направено (y) али сеа само се плашам да не биде 10 епизоди ништо да не се дешава :cautious:

Топ епизода, најјако беше коа Рик ја виде Џудих и мене солзи ми потекоа....

Ке биде јака сезона осеќјам... т.е мора да биде.. според еве тоа што видов за следната епизода тизерот...

Јаоо човече беа групи по 2-3ца сеа се цела банда од 50 души хахаха :)

Топ епизода, најјако беше коа Рик ја виде Џудих и мене солзи ми потекоа....

Ке биде јака сезона осеќјам... т.е мора да биде.. според еве тоа што видов за следната епизода тизерот...

Јаоо човече беа групи по 2-3ца сеа се цела банда од 50 души хахаха :)

И јас се израсплакав! :LOL:

Какво отварање на сезоната, немало вакво отварање уште од првата епизода на серијата, старшно, акција, емоции и Рик Мадафака, осеќам оваа сезона ќе биде врв.

Како на се што преживеа Рик и неговата група не се претворија во типови како ѕверовите од Терминус. Всушност, Рик беше решен да ги убие сите од Терминус откако побегнаа, но кога си ја виде ќерката целосно се откажа од таа идеја, се врати хуманоста во него и побегнаа што подалку, одлука која секако ќе има последици, и тоа лоши според мене.

Кој сака нека негира ама црнецот е најголема ѕверка во серијава, човекот низ се што помина во серијава, што ли се не претрпе и тоа сам, без никаква група и помош. Среќа што успеа да се врати во нормала, оти малце забега од нормалата, а може и уште да е забеган, ама според најавава не ми делува така, ми изглеа ептен ко badass. :нинџ:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom