The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
^
Не завидувај џабе....барем не мене :)
Ниеден линк нејќеше да работи асално сите сецкаа ко пореметени:jaj:
Ништо ќе да биде утре гледањево после школо :)

Пак прв ја изгледав?:)

Еј колку само длабочина имаше во епизодава. Немаше некој пресврт, но за враќање после паузата, одлично замислено.

Сцената со смртта на Роуз, не можеле поубаво да ја замислат. Феноменално. Исто и крајот со Дејмон. Ми се бендисува како си играат со него. Ќе биде ѕверски продолжеток на сезонава.

Требаше две епизоди да има дека долго не оставија да чекаме за нова епизода :pos::pos:

Солидно после долгата пауза, наговестува интересно продолжение на втората сезона.
Ги има повеќе врколаци.

Изгледа ја ке бидам хејтерот а? :) :pipi:
Ај вака, после долгата пауза очекував некоја wow епизода, а уствари добив подпросечна :ѕ Изгледа многу не‘ навикнаа со прекрасниот старт на втората сезона.
Освен сцената што ја наведе Никола, друго ми беше се онака... А можеби и ја превише очекував.

Ај вака, после долгата пауза очекував некоја wow епизода, а уствари добив подпросечна :ѕ Изгледа многу не‘ навикнаа со прекрасниот старт на втората сезона.
Освен сцената што ја наведе Никола, друго ми беше се онака... А можеби и ја превише очекував.
Ајде еве и јас да ти се придружам во хејтов:)
Не дека беше слаба епизодава, беше во некој си просек. Очекував некоја епизода со повеќе акција во неа, ама добро многу во епизодава беше околу смртта на Роуз.
Очекував повеќе, ама добро мора и по некоја оваква епизода да има:)
И ќе бидат пеколни следните 10 епизоди :)

Хејтери, мирни таму да не ви дојдам.:) Епизодава беше на едно ново ниво според мене, сеа немаше акција, али не се бара само тоа.

И јас се согласувам дека епизодата не беше најдобро што можат ама сепак беше ок. А за сцената со смртта на Роуз немам зборови :)

Here we go...
Промото го ставив во спојлер, заште гледам дека не изгледале сите, а по сликата може да се види нешто од вчерашната епизода, па не би сакала да го уништам задоволството.
Искрено, ми се свиѓа како ке иде понатаму,
уште да ја вратат Изабел и мислам дека покрај лошиот Дејмон има да бидне лудница.:vozbud:

серијава ја почнав пред неколку дена...мислев дека е Twilight shit, колку ли само се излажав...само што ја изгледав последната серија и со задоволсво ќе ја очекувам смртта на Џулс...се надевам ќе биде мнооогу болна.

Ах дебилни сценаристи... за кој к*р

им се прстените од кои закрепнуваш од нешто... натприродно и зошто кретенот дејмон не и го стави на роуз???

Ах дебилни сценаристи... за кој к*р

им се прстените од кои закрепнуваш од нешто... натприродно и зошто кретенот дејмон не и го стави на роуз???

Да не не пасуваат на вампири? Досега колку што се сеќавам само луѓе профитираа од истите.

Can you read my mind?

^
Има разлика меѓу прстенот на Џереми и прстенот на вампирите. Едниот те штити да не те убие вампир, другиот штити од сонценценце:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom