The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
па или броукбек маунт‘н или д ел уорд:pos:

него кого ке убиваме утре? или може ке не изненадат со епизода без убиство :О
Може Дејмон незадоволен од вечерта ќе го убие новиот дечко... ако одиме со геј сценарија :pos:

Лудила... лудила...

Што ли готви
Илија
:vozbud:

Штета за Стефан, скапо ја плати грешката на Џереми, бито сега се убаво поделени во парови :P

значи најглуп дијалог на крај, Keep her out of here ! можеше само каменот да го стајт лол, :D

Damon: I killed you, you are dead:):)

Добри се добри се.
Значи сега ќе мора и Кетрин да изглегува од гробницата оти тешко да може Стефан сам да излезе.
Luca to the rescue:)

Еј внимавајте на спојлери! :)
допрва ке ја гледам.
Што мајка барав да отварам.....

Иначе најјаката реплика од епизодава ми беше на Аларик:

"Well, hhhh. I'm naked!! So I'm gonna go!":pos:

Иначе најјаката реплика од епизодава ми беше на Аларик:
"Well, hhhh. I'm naked!! So I'm gonna go!":pos:
А не беше :( :( :( :pos:

Иначе значи
како погодив за Стефан! Али ете ги иаме него и Кет инсајд, а Дејмон и Елена аутсајд.
Ај да прекратам со мањачките муабети.
Значи,
Џереми и Бони (не Дејмон:pos2:) Се очекуваше више ова долго време. Друго, баш ми се свиѓа како го оформија убаво ликот на Керолајн, може пишав и претходно. Проѕирно беше дека Елена ке сака да се жртвува за да ги спаси другите, али не очекував за Илајџа

Лудила... лудила...

Што ли готви
Илија

Мислам дека работи спротивно на Клаус, односно му тера нешто зад грб. Нели коа дојдоа тие тројцата да ја одведат Елена кај Клаус, овој прво ги праша дали знае некој друг за ова, и после ги скина.:raz:

Мислам дека работи спротивно на Клаус, односно му тера нешто зад грб. Нели коа дојдоа тие тројцата да ја одведат Елена кај Клаус, овој прво ги праша дали знае некој друг за ова, и после ги скина.:raz:

Е де, и јас би прашал... нормално дека работи кога нему му одговара да си остане

доволно моќен бесмртник или па сака да го сјебе клаус

Ја би за Елена, а ако не биват за Елена ете Бони. Ја обожавам вештерицава :)

Станува се` поинтересно во серијава.
Туку кај замина Роуз?

Стефан е заљубен во Џереми:icon_mrgr
го спаси од Кетрин и сега остана заробен заради него:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom