The Sopranos

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Единствен начин да не те насмее вујко Јуниор е ако си опериран(а) од смисла за хумор. :D

0:49 Татко ти никогаш немаше карактеристики на средношколски спортист. :pos:

1:13 Мали раце, тоа беше твојот проблем. :pos: :pos:

2:12 Се` што знам е дека тој никогаш немаше карактеристики на средношколски спортист. :pos: :pos: :pos:

Единствен начин да не те насмее вујко Јуниор е ако си опериран(а) од смисла за хумор. :D

0:49 Татко ти никогаш немаше карактеристики на средношколски спортист. :pos:

1:13 Мали раце, тоа беше твојот проблем. :pos: :pos:

2:12 Се` што знам е дека тој никогаш немаше карактеристики на средношколски спортист. :pos: :pos: :pos:

Ми се свиѓа какво старо злопамтило е, памти кога Џенис му дрпнала некои пари од новчаник уште од дете и ич ја нејќе.

Фурио беше совршен стереотип за класичен сељак од југот на Италија. Најсмешен беше првата сезона кога се појави (3-та мислам беше), кога се чудеше на сè околу себе и ќе искоментираше нешто во синдромот на малото селанче - HD Compatible! Beautiful! :D

Фурио беше совршен стереотип за класичен сељак од југот на Италија. Најсмешен беше првата сезона кога се појави (3-та мислам беше), кога се чудеше на сè околу себе и ќе искоментираше нешто во синдромот на малото селанче - HD Compatible! Beautiful! :D

А во суштина да ти бил културноуметничка манга. Во галерија во Франкфурт приметил дека некоја слика е дебело испод цена, ќутенката си ја купил за 68000 долари, а таа да ти вредела 10 миљона.

Castelluccio discovered a 17th-century painting by Italian baroque painter Guercino at a Frankfurt gallery and subsequently purchased it at auction in 2014 after it had been incorrectly identified as an 18th-century painting. He purchased the painting for approximately $68,000. After restoration, insurance, shipping, and other expenses, his total costs came to $140,000.[7] The work's actual value was subsequently placed at approximately $10 million.[8]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom