The Sopranos

Член од
24 април 2008
Мислења
11.111
Поени од реакции
12.687
Единствен начин да не те насмее вујко Јуниор е ако си опериран(а) од смисла за хумор. :D

0:49 Татко ти никогаш немаше карактеристики на средношколски спортист. :pos:

1:13 Мали раце, тоа беше твојот проблем. :pos: :pos:

2:12 Се` што знам е дека тој никогаш немаше карактеристики на средношколски спортист. :pos: :pos: :pos:

Член од
12 март 2024
Мислења
357
Поени од реакции
672
Единствен начин да не те насмее вујко Јуниор е ако си опериран(а) од смисла за хумор. :D

0:49 Татко ти никогаш немаше карактеристики на средношколски спортист. :pos:

1:13 Мали раце, тоа беше твојот проблем. :pos: :pos:

2:12 Се` што знам е дека тој никогаш немаше карактеристики на средношколски спортист. :pos: :pos: :pos:

Ми се свиѓа какво старо злопамтило е, памти кога Џенис му дрпнала некои пари од новчаник уште од дете и ич ја нејќе.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.381
Поени од реакции
8.989
Фурио беше совршен стереотип за класичен сељак од југот на Италија. Најсмешен беше првата сезона кога се појави (3-та мислам беше), кога се чудеше на сè околу себе и ќе искоментираше нешто во синдромот на малото селанче - HD Compatible! Beautiful! :D

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.166
Поени од реакции
25.881
Фурио беше совршен стереотип за класичен сељак од југот на Италија. Најсмешен беше првата сезона кога се појави (3-та мислам беше), кога се чудеше на сè околу себе и ќе искоментираше нешто во синдромот на малото селанче - HD Compatible! Beautiful! :D
А во суштина да ти бил културноуметничка манга. Во галерија во Франкфурт приметил дека некоја слика е дебело испод цена, ќутенката си ја купил за 68000 долари, а таа да ти вредела 10 миљона.

Castelluccio discovered a 17th-century painting by Italian baroque painter Guercino at a Frankfurt gallery and subsequently purchased it at auction in 2014 after it had been incorrectly identified as an 18th-century painting. He purchased the painting for approximately $68,000. After restoration, insurance, shipping, and other expenses, his total costs came to $140,000.[7] The work's actual value was subsequently placed at approximately $10 million.[8]

Kajgana Shop

На врв Bottom