The Sims 3

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
Како што спомна максовизија, темава е само за впечатоци од играта, помош при играње, фалење, слики, видеа..

Како и за сите други игри:

Фала.

Му се случило ли на некој, после подолго време играње да неможе да ја зачува играта (Save) ? Да се исклучи додека се зачувува и такви работи....

Инаку кај мене играва лизга, 8800GT, 4GB DDR2, Core2Duo, незнам што се жалите...

Излезе нова финална верзија од Razor, оваа од RELOADED бета била, и поправени се некои багови како fast forward, додатни одела и фризури...)

Слики од Riverview

108.png

106.png

Излезе нова финална верзија од Razor, оваа од RELOADED бета била, и поправени се некои багови како fast forward, додатни одела и фризури...)

Слики од Riverview

108.png

106.png

Го нема ова River View, само Sunset Valley си е, исто како и кај RELOADED што си беше.

Ја симнав од RAZOR и сега играта ми е верзија: 1.0.631.00002
(Ова се гледа преку Launcher, доле лево пишува)

Некој што ја има моментално од RELOADED нека ја пише верзијата.

1.0.615.00107 e од reloaded.

Reloaded release is not final. If you compare the file located in:
x:GameBincode_version.txt you will get these informations

Razor1911: description=Version: 0.DL-0.0.11195 Changelist: 625803
Reloaded: description=Version: 0.DL-0.0.11190 Changelist: 624575

If you compare the versions of TS3.exe you will get these infos:
Razor1911: 0.0.0.11195 (April 30. 2009 04:55:28)
Reloaded: 0.0.0.11190 (April 23. 2009 07:53:19)

Го нема ова River View, само Sunset Valley си е, исто како и кај RELOADED што си беше.

Riverview треба да се симне од нет. Баш утре сабајле ќе прочачкам низ сајтовите да видам дали ќе го најдам некаде за да го симнам.

Riverview треба да се симне од нет. Баш утре сабајле ќе прочачкам низ сајтовите да видам дали ќе го најдам некаде за да го симнам.

Треба да се регистрираш на Sims3.com и да ја регистрираш играта. После ќе си симнуваш некои работи од таму.

Како да ја инстелирам Симс 3, ја земав преку usb и ако знае некој нека ми каже како да ја инстелирам?

Искрено, во кој фолдер е инсталацијата да не знаеш?

Намерно ти дадов таков одговор (со нула информации) затоа што ти постави прашање исто со нула информации.
Пиши по(нај)детално што имаш, каде, како, дај слика нешто, скриншот.......

Сигурно имаш исо фајл од играва така да терај преку Даемон :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom