The Sims 3

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Луѓе нешто има.

Сите торенти што беа од Симс 3 на мининова ги нема.

Имаше еден со 500 сидери сега го нема во дата бејсот.

Единствено го има на АренаБГ.

Изгледа откриле дека има некоја дубара.
Искрено незнам што се случува.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја ова го поштувам

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Имате 1 торент со 2000 сидери на ThePirateBay.

Кој сака нека си го симне. :)))

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
На Mininova има еден торент и некој оставил коментар дека е FAKE, а според коментарите на Zamunda, има доста грешки

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Ок, али мене едно нешто не ми е јасно!?

Каде отидоа сите торенти за Симс 3?

До вчера имаше негде 50 торенти. :toe:

Иначе не е ФЕЈК јас ја играм, а можат и други да потврдат.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Има грешки поради тоа што не е оригинал играта, како што беше Фифа менаџер, фудбал менаџер итн.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Купи си ја. :helou:

Него изненадува со тоа што бара само 512 графичка и 1 гб РАМ. За рамот очекував дури дупло повеќе со оглед на можноста да управуваш со/низ цел град.

Секогаш си ја играв играва. Кецот го собирав порано CD по CD па на крај ги изгубив (среќа постои интернет па ги најдов сите експанзии во едно) Двојката ја имав само со експанзиите College, Night Life и Open Bussines како за мене најважни. Интересна игра. Едвај чекам да ја играм сеа 3ката!
Quad-Core и 2 гига рам...и пак реже, ненормално.

Не се радувај пред време.
За почеток ми изгледа како да...пример ја играте Vice City,ама сега па без Load Screens кога проаѓаш мостови.
Битно сестра ми е задоволна - може да игра со дебели луѓе :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.009
Да прашам, ова со превенцијава во Firewall, e само за онлајн играње или како ФМ 09 на времето, мора нонстоп да е исклучено .

п.с. oд Zamunda ја симнав вчера, за 2 саата . . . . лета торентот .

П

Паган-др

Гостин
А има нешо багови такви ствари на сеа оваа Симс? Пошто пред да излезе официјално е стаена...или нема врска тоа?

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
На мое големо изненадување играта не бара многу јака машина. 1 гига рам, 128 графичка...милина.
Купи си ја. :helou:

Него изненадува со тоа што бара само 512 графичка и 1 гб РАМ. За рамот очекував дури дупло повеќе со оглед на можноста да управуваш со/низ цел град.

Секогаш си ја играв играва. Кецот го собирав порано CD по CD па на крај ги изгубив (среќа постои интернет па ги најдов сите експанзии во едно) Двојката ја имав само со експанзиите College, Night Life и Open Bussines како за мене најважни. Интересна игра. Едвај чекам да ја играм сеа 3ката!
Намерно е тоа, гледав интервју направена е за да може да се игра и на постари ПЦ, наводно за да ги задоволиле сите фанови :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ништо ќе почекам 2-3 дена да ја донесат во продавницата да ја купам вака неам лимит 3 гига да симнам.Инаку ЕА побарала да се избришат сите торенти од Симс 3 на мининова.Не сум многу сигурен али така прочитав.Сега пак има 1.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Немам ја сеуште инсталирано, ајде некој што ја има играно нека каже нешто :) поинтересна од претходните, што е ново освен нели слободен град, разни карактери :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Немам ја сеуште инсталирано, ајде некој што ја има играно нека каже нешто :) поинтересна од претходните, што е ново освен нели слободен град, разни карактери :)
И нека стави Screenshots :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дискусии за торентите и слично - не на оваа тема :)

Kajgana Shop

На врв Bottom