- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.290
- Поени од реакции
- 317
И нека стави Screenshots![]()
Ова е кај мене у игра.
По default семејство.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И нека стави Screenshots![]()
Ја симнав руската верзија, малку од малку ја разгледав играта и можам да кажам дека е многу подобра од двојката, боље е оптимизирана и фала богу има доволно работи за кул забава, па не би требало да симнуваме експаназии доколку излезат.
Ја симнав руската верзија, малку од малку ја разгледав играта и можам да кажам дека е многу подобра од двојката, боље е оптимизирана и фала богу има доволно работи за кул забава, па не би требало да симнуваме експаназии доколку излезат.
А за оптимизацијата веќе кажа Максо - срамота е GTA IV повеќе фрејма да ми вади од ова - знаејќи која е старосниот просек на публиката на Sims, према онаа на GTA.
Во превод - не верувам дека некој би купил нов PC само за да игра Sims, така да самоубиствен потег им е ова на EA.
Па види ти ако јас едвај вадам 40 ФПС на 4870х2, дали ќе речеш дека играта е супер оптимизирана?
Не можам да сфатам што напиша.
И Крајсис е топ игра, ама ако излезе експанзија - зашто не би ја купиле/симнале ?(поготово за нас блеклистираните Македонци, на кои ни е бесплатно)
Ја симињам два дена и сеа од кога заврши имам проблеми со архивата, одвај ги извадив фајловите сеа неќе да се инсталира а ни кигенот и кракот работа. Да ти бам играта проста.