The Sims 3

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
И нека стави Screenshots :)

Ова е кај мене у игра.
По default семејство.

ts32009052017115052.png

ts32009052017123238.png

ts32009052017125550.png

Хех ти кажав ова е по "default" и не сум седнал многу да се разиграм. :)
Иначе никако не ми оди со симсов, едвај можам еден сим да го задоволам, а не па деца да праам. xD

Ај жити се без овие глупости, од кај да ја симнам, до колку проценти ми е, ако имаш нешто да кажеш во врска со играта кажи, а не да лупаш глупости кои најмалку не интересираат нас. BTW еве неколку SS од кај мене

Attachments

• Screenshot-2.jpg
    Screenshot-2.jpg
    170,3 KB · Прегледи: 41
  • Screenshot-12.jpg
    Screenshot-12.jpg
    165,1 KB · Прегледи: 34
Ја симнав руската верзија, малку од малку ја разгледав играта и можам да кажам дека е многу подобра од двојката, боље е оптимизирана и фала богу има доволно работи за кул забава, па не би требало да симнуваме експаназии доколку излезат.

Ја симнав руската верзија, малку од малку ја разгледав играта и можам да кажам дека е многу подобра од двојката, боље е оптимизирана и фала богу има доволно работи за кул забава, па не би требало да симнуваме експаназии доколку излезат.

За подобра е, али за оптимизирана не е

Не можам да сфатам што напиша.

И Крајсис е топ игра, ама ако излезе експанзија - зашто не би ја купиле/симнале ?(поготово за нас блеклистираните Македонци, на кои ни е бесплатно)

А за оптимизацијата веќе кажа Максо - срамота е GTA IV повеќе фрејма да ми вади од ова - знаејќи која е старосниот просек на публиката на Sims, према онаа на GTA.
Во превод - не верувам дека некој би купил нов PC само за да игра Sims, така да самоубиствен потег им е ова на EA.

А за оптимизацијата веќе кажа Максо - срамота е GTA IV повеќе фрејма да ми вади од ова - знаејќи која е старосниот просек на публиката на Sims, према онаа на GTA.
Во превод - не верувам дека некој би купил нов PC само за да игра Sims, така да самоубиствен потег им е ова на EA.

аман бе, што ја направиле?... стварно лош потег, викендов би требало да ја земам па најверојатно ќе дадам и свој коментар

Па види ти ако јас едвај вадам 40 ФПС на 4870х2, дали ќе речеш дека играта е супер оптимизирана?

Па види ти ако јас едвај вадам 40 ФПС на 4870х2, дали ќе речеш дека играта е супер оптимизирана?

Како што можев да приметам од скриншотовите, не ти е ни на фул 1650*1080 резолуција,така? :)

Но не ме секира мене сегашниве перформанси...замислете кога ќе "начукаме" 5 експанзии во тоа грев од градче, е тоа ќе биде топ за нашите измачени графички и процесори.

Ќе пуштам вирус тогаш - само да не ми го мачи PC-то сестра ми.

И хеј, вчера додека играа со едно друго детенце, оно се напали - можело да краде и да ги нарекува другите луѓе овци.
"Иновативно"? :)

Има и некоја он-лајн опција само не знам точно што е , ама мислам само да делиш твои креирани симсови, куќи и објекти :toe:

Не можам да сфатам што напиша.

И Крајсис е топ игра, ама ако излезе експанзија - зашто не би ја купиле/симнале ?(поготово за нас блеклистираните Македонци, на кои ни е бесплатно)

Барем ја така осетив на мојата машина, Него, зборот ми беше дека нема да има потреба од симнување на додатоци за боља забава у играта, би можеле да фураме и без нив. После ќе ја поиграм малку повеќе, па ќе пишам мои видувања за играта, реков дека овие заклучоци ми се само од 10 минутно играње.

А можда сум и погрешил, ваквите игри не се мој тип....

Ја симињам два дена и сеа од кога заврши имам проблеми со архивата, одвај ги извадив фајловите сеа неќе да се инсталира а ни кигенот и кракот работа. Да ти бам играта проста.

Ја симињам два дена и сеа од кога заврши имам проблеми со архивата, одвај ги извадив фајловите сеа неќе да се инсталира а ни кигенот и кракот работа. Да ти бам играта проста.

За вакви работи имате тема Помош и совети ве молам не ја спамирајте ја темава со вакви глупости, веќе претходно нагласив

да имам подобра конфигурација би ја наснимал али...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom