The Sims 3

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Хех ти кажав ова е по "default" и не сум седнал многу да се разиграм. :)
Иначе никако не ми оди со симсов, едвај можам еден сим да го задоволам, а не па деца да праам. xD

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Ај жити се без овие глупости, од кај да ја симнам, до колку проценти ми е, ако имаш нешто да кажеш во врска со играта кажи, а не да лупаш глупости кои најмалку не интересираат нас. BTW еве неколку SS од кај мене

Attachments

Г

Грејвдигер

Гостин
Ја симнав руската верзија, малку од малку ја разгледав играта и можам да кажам дека е многу подобра од двојката, боље е оптимизирана и фала богу има доволно работи за кул забава, па не би требало да симнуваме експаназии доколку излезат.

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Ја симнав руската верзија, малку од малку ја разгледав играта и можам да кажам дека е многу подобра од двојката, боље е оптимизирана и фала богу има доволно работи за кул забава, па не би требало да симнуваме експаназии доколку излезат.
За подобра е, али за оптимизирана не е

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не можам да сфатам што напиша.

И Крајсис е топ игра, ама ако излезе експанзија - зашто не би ја купиле/симнале ?(поготово за нас блеклистираните Македонци, на кои ни е бесплатно)

А за оптимизацијата веќе кажа Максо - срамота е GTA IV повеќе фрејма да ми вади од ова - знаејќи која е старосниот просек на публиката на Sims, према онаа на GTA.
Во превод - не верувам дека некој би купил нов PC само за да игра Sims, така да самоубиствен потег им е ова на EA.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
А за оптимизацијата веќе кажа Максо - срамота е GTA IV повеќе фрејма да ми вади од ова - знаејќи која е старосниот просек на публиката на Sims, према онаа на GTA.
Во превод - не верувам дека некој би купил нов PC само за да игра Sims, така да самоубиствен потег им е ова на EA.

аман бе, што ја направиле?... стварно лош потег, викендов би требало да ја земам па најверојатно ќе дадам и свој коментар

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Па види ти ако јас едвај вадам 40 ФПС на 4870х2, дали ќе речеш дека играта е супер оптимизирана?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Па види ти ако јас едвај вадам 40 ФПС на 4870х2, дали ќе речеш дека играта е супер оптимизирана?
Како што можев да приметам од скриншотовите, не ти е ни на фул 1650*1080 резолуција,така? :)

Но не ме секира мене сегашниве перформанси...замислете кога ќе "начукаме" 5 експанзии во тоа грев од градче, е тоа ќе биде топ за нашите измачени графички и процесори.

Ќе пуштам вирус тогаш - само да не ми го мачи PC-то сестра ми.

И хеј, вчера додека играа со едно друго детенце, оно се напали - можело да краде и да ги нарекува другите луѓе овци.
"Иновативно"? :)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Има и некоја он-лајн опција само не знам точно што е , ама мислам само да делиш твои креирани симсови, куќи и објекти :toe:

Г

Грејвдигер

Гостин
Не можам да сфатам што напиша.

И Крајсис е топ игра, ама ако излезе експанзија - зашто не би ја купиле/симнале ?(поготово за нас блеклистираните Македонци, на кои ни е бесплатно)
Барем ја така осетив на мојата машина, Него, зборот ми беше дека нема да има потреба од симнување на додатоци за боља забава у играта, би можеле да фураме и без нив. После ќе ја поиграм малку повеќе, па ќе пишам мои видувања за играта, реков дека овие заклучоци ми се само од 10 минутно играње.

А можда сум и погрешил, ваквите игри не се мој тип....

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Ја симињам два дена и сеа од кога заврши имам проблеми со архивата, одвај ги извадив фајловите сеа неќе да се инсталира а ни кигенот и кракот работа. Да ти бам играта проста.

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Ја симињам два дена и сеа од кога заврши имам проблеми со архивата, одвај ги извадив фајловите сеа неќе да се инсталира а ни кигенот и кракот работа. Да ти бам играта проста.
За вакви работи имате тема Помош и совети ве молам не ја спамирајте ја темава со вакви глупости, веќе претходно нагласив

Troj4e

Знаменосец
Член од
24 април 2009
Мислења
157
Поени од реакции
4
да имам подобра конфигурација би ја наснимал али...:(

Kajgana Shop

На врв Bottom