The Simpsons

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување

Buci

Il Padrino
Член од
4 август 2006
Мислења
300
Поени од реакции
2
Ne znam dali imalo vakva tema do sega,ne ja najdov taka da ja otvaram.
mene licno mnogu mi nedostasuvaat "zoltite".na vas?

зш да ти недостасуваат, симни си ги од на нет епизодите. Ел барто :pos::pos::pos::pos:

Најзакон цртана серија што сум ја гледал. Секојпат се мочам од смеење на глупостите на Хомер.. Типот е на некоја дрога гарант.. :poss: Јас ја имам само првата сезона на пат сум да ги симнам сите.. само треба време..

Ми недостасуваат на нашиве телевизии треба да почне некоја да ги дава..

mr_wicket напиша:
Најзакон цртана серија што сум ја гледал. Секојпат се мочам од смеење на глупостите на Хомер.. Типот е на некоја дрога гарант.. :poss: Јас ја имам само првата сезона на пат сум да ги симнам сите.. само треба време..

Ми недостасуваат на нашиве телевизии треба да почне некоја да ги дава..
Bogami tocno...davaat nekoj bezveze crtani maline deca da stanuvaat glupi:lud:A simsonovi e drugo nesto:aplauz: :toe:

ne e filing da gi simnes! forata e da ima odreden termin ko so imase porana kogga site ke se priberevme od ulica i ke se zalepevme pred televizor!!!

Еј стварно се закон, би сакал ако не можат да увезат нови продолженија барем старите некоја од нашиве телевизии да репризираат

СеријАТА е опасна...Хомер : Why you little!!!

hftoons027.gif-Дефинитивно мојот омилен лик :vozbud:

The Simpsons беа закон бе. Ги гледав на канал 5. Ама не ја даваа долго време.

п.с. Фантом, ај прати ми пп со линкче за да симнам некоја епизода. :vozbud:

Покренувам петиција... Дали сакаме некоја од телевизиите да ја емитува симпсонови во својот термин? Јас велам Сакааааааааааааааааааааам. I miss Homer...
Кајганџии, запишете се ве молам... ќе го доставиме ова до сите телевизии па да видиме, може ќе успееме...

Сакам, јас сум за

А ако има некој што знае каде може да се симнат некои епизоди нека дава линк одма

viktorgg напиша:
Покренувам петиција... Дали сакаме некоја од телевизиите да ја емитува симпсонови во својот термин? Јас велам Сакааааааааааааааааааааам. I miss Homer...
Кајганџии, запишете се ве молам... ќе го доставиме ова до сите телевизии па да видиме, може ќе успееме...

Patam po Simpsonovi.:cry: :cry: :cry: Tolku mnogu mi falat so ponekad cak i haluciniram deka gi gledam na televizija:) .
Za da ja prekinam agonjava oficijalno go davam svojot potpis i vetuvam deka ke se molam u mojot "Simpsons" hram :lazgo: za da uspee peticijava.:se_ molam :cuc:

ROCCO напиша:
Сакам, јас сум за

А ако има некој што знае каде може да се симнат некои епизоди нека дава линк одма

Eve linkovi za site sezoni, pa navalete!!!

Attachments

аааа не ме потсќајте на симпсонови!!!колку би било закон да ги има пак на телевизија!!!Јас сум за иако имам 3 двд цединја од нив во пц пак не е исто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom