The Prodigy @ Скопски Саем - 08.10.2005

• Креатор на темата Креатор на темата misos
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јадењето бурек е здраво
Да се јаде бурек е ептен здраво, особено со јогурт.

-Hey Lyam, someone`s on the phone for you.
-Oh, fuck`s sake, I got to write this fucking tune man!

I got the POISON!!!!!!!!!!!!!!!!
Продиџи се закон.

Не ја заборавајте и "Firestarter"! :)

Да, првиот концерт (односно гостување во Македонија на Т - фестивалот) им беше баш кога им се продаваа албумите, кога почнаа да се носат "техно цвикерите", мислам беше '95 ако не се лажам.

da,da i klipceto za smack my bitch up...ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKON................ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

PRODIGY FOREVER...
Prodigy е мојот бенд засекогаш. Од нив можеби започна се во електронската музика.
После нив електронската музика веќе никогаш не беше иста и се почна да се менува, да доаѓаат нови стилови, нови бендови од тој тип, да се мешаат и комбинираат разните електронски стилови и звуци... И се тоа започна со нив. Тие едноставно се легенди кои се уште успеваат да опстојуваат на музичката сцена и да прават нови албуми. Единствено што останува е да ги дочекаме на концерт, да се изнажуркаме сите максимално и да си одиме дома среќни, што ете еден таков бенд како нив бил овде. Ова го чекав долго време и за ништо на свет нема да го пропуштам.
LET THE FORCE BE WITH YOU ALL.
RESPECT>>>>
009.jpg

Еј дечки, знаете кој е организаторот??? Авалон... се мислам дали да одам, се плашам да не ми скршат филм како на Фејтлесс. Со голема желба ги чекаф и ми се скрши филмот, со скепса гледам на концертот на Продиџи... мој став енивеј.

Нема везе дека се Авалон. Тоа со Faithless беше непланирано, лоша среќа, времето заеба работа. Овој пат тоа ќе биде на Саем, и не би требало ништо наопаку да тргне. Јебига од грешки се учи.
By the way, цената колку сум информиран најверојатно 15 евра ќе биде

:) :)

------------------------------------------------------------------------
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST, I MISS MY MIND THE MOST
------------------------------------------------------------------------

Мистичен напиша:
Не ја заборавајте и "Firestarter"! :)

Да, првиот концерт (односно гостување во Македонија на Т - фестивалот) им беше баш кога им се продаваа албумите, кога почнаа да се носат "техно цвикерите", мислам беше '95 ако не се лажам.

95?ili 97/8...

ili jas sum ispomeshala se... :roll:

95 беше,ех таков концерт со групи од таков калибар тешко дека ќе се повтори некогаш :twisted: prodigy,renegade soundwawe,liquid limbs,arhangel,dog eat dog(мислам дека и они беа)...иако (условно кажано) не се на врвот на славата не се сомневам дека ќе има одлична журка на саем( во прва хала ќе биде) :!: Затоа луѓе на 8.10 сите правец на саем :msc3:

Продиџи ги слушам од копиљак и ќе им идам на журка на 8-ми. Тончи глеј таму најди тоа што праевме муабет... па се глеаме на Продиџи. :pos:

Ајде, кој бил, кој не бил, како си поминал, на што се нафурал?
Се исплатеше ли да се даде толку пари за Продиџи?

Импресии од концертот? :icon_roll

мојата помала сестра беше, и кога си дојде дома ме дигна насилно од компјутер да се пофали на другарките и другарите по мсн колку било лудница, стоела во прв ред потпрана на оградата и вика дека 2 сантима фалеле да го зграпчи црнецот за рака :icon_lol: криво ми е шо не бев, зашто сум голем фан, ама шо знам, у исто време и сеедно ми е што не бев

Гижо напиша:
мојата помала сестра беше, и кога си дојде дома ме дигна насилно од компјутер да се пофали на другарките и другарите по мсн колку било лудница, стоела во прв ред потпрана на оградата и вика дека 2 сантима фалеле да го зграпчи црнецот за рака :icon_lol: криво ми е шо не бев, зашто сум голем фан, ама шо знам, у исто време и сеедно ми е што не бев
Аман, тој мене ми личи како наркоманиште инфицирано со сите можни болести познати (и непознати) на човештвото. Добро што не го фатила! :)

Не жалам за Продиџи, ама би жалел за Тиесто ако нема да одам. :icon_conf

Ауууууууууууууу
лудилоооооооооооооооооооооооо
Гижо јас беф у вторите редови на метро позади оградата и се шуткаф :))))

Искрено кажано и јас на Жерард му се испофалиф по ирц бидејки само тој беше онлајн и после тоа го пратив логот по мејл на пуно луѓе.
Сега немам време за пишување, ке пишам детален извештај деновиве, само да најдам време.
Виртуала беше од кајганџиите кои ги видов таму. Други не забележав.
Гооооолем извештај очекувајте деновиве ;)

Acid напиша:
Не жалам за Продиџи, ама би жалел за Тиесто ако нема да одам. :icon_conf

Идам на тиесто , без оглед на се , напуштам све што иам , откажувам се !!:music3::music3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom