The Night Of

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
Алоооо Addic7ed кај е преводот?
10 саата поминаа уште не напраиле превод мамата.
Ако има некој англиски превод од некаде, нека прати по пп.

Предобра серија, ако не и најдобрата крими драма на сите времиња.
10/10 и давам.

После 2 епизоди?

rzxv7.gif

Солидна епизода.
Хорор у пм. Многу се плашам за Насир.

tretata bese kako od druga serija...
mnogu losa mi se vide u sporedba so prvite dve koi bea fantsticni
jaka ekipa ima serijata i atmosfera, osven so nekolku nerealni stvari - dosta solidna zasea

Мене ми смрди малку дека писателиве го планираат следново:
„Сега ќе ги правиме епизодите така што публиката би сочувствувала со Насир, би го жалела и засакала а потоа ќе им направиме Primal Fear финта кај што Насир у последната епизода станува лудак и го признава злоделото“.

И мене некако феил епизодава ама се опраи ради третата третина.
Не знам како планираат ова да го разрешат у само уште 4 епизоди...
Праат билд ап кој не може да се реши у 4 епизоди.

Нормални ли се ХБО бе?
Monday, August 8, 6:10AM ET
Како може премиерата да им е во 6 саат сабајле (по наше 12:00 p.m.)?????
А се чудев зошто не искача сабајлечки по наше...

Боље од последните две каде каде , станува по динамична

Sympathy for Naz, no more.
Lx0nBsG.jpg

Океј сега менувам мислење, го прават лош, за да мислиме дека ја убил, а после да испадне не ја убил и демек еве како затворот го расипа момчето...
И/или, ќе се открие дека црнецон шо бегаше сеа на крај е убиецот ама и Наз ќе усере нешто дополнително во затвор така да ќе си остане и тој у затвор.

Ако добро се сеќавам, и се фокусираа посебно на тој вториот црнец пред зградата во првата епизода. Не рече ништо мислам, ама ептен чуден поглед имаше. Ништо чудно да испадне дека имал некаков удел.

Sympathy for Naz, no more.
Lx0nBsG.jpg

Океј сега менувам мислење, го прават лош, за да мислиме дека ја убил, а после да испадне не ја убил и демек еве како затворот го расипа момчето...
И/или, ќе се открие дека црнецон шо бегаше сеа на крај е убиецот ама и Наз ќе усере нешто дополнително во затвор така да ќе си остане и тој у затвор.
Ајде после секоја епизода мењај и мислење и на крај на сезона прави се паметна/ен како знаеше.

Гледај и уживај , не може овој, може оној, се може и нешто мора да излезе тачно.

Фала богу дека кога вака мењам мислења нема да се праам на крај паметен :)

Нормални ли се ХБО бе?
Monday, August 8, 6:10AM ET
Како може премиерата да им е во 6 саат сабајле (по наше 12:00 p.m.)?????
А се чудев зошто не искача сабајлечки по наше...

Со оглед дека на ХБО кај нас ја даваат во 3 АМ понеделник, значи вечерта недела према понеделник, а на ХБО кај нас оди паралелно со Америчката премиера, исто како што е и за ГОТ, така да најверојатно серијава го има истиот термин што го имаше ГОТ.

Инаку истава серија требаше да излезе и уште во 2013 мислам и дури и има снимено една пилот епизода со Џејмс Гандолфини. Всушност ова требало да биде неговиот кам бек на ТВ серииите, ама се случи што се случи и серијава е одложена. Инаку Гандлофини требало да го глуми адвокатот. Во највната шпица и сега стои како Executive Producer.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom