The Mentalist

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е финтава шо нема излезено епизода цел месец ? И пишува дека на 14ти ќе изелезеше новата, 15ти сме уште нема ....

Интересна епизода, овој сомнителниев уште посомнителен стануе :D

Колку само на крај нема да излезе тоа што си мислиме. Патрик го намести типов, гарант таблата е нешто лажна.

Налет ова, треба да се чека 20 дена отприлика за една епизода, да забраеш све што се дешавало...

Интересна епизода. Се откри една работа(за ЦБИ, но за народот позната), но се откри и уште една ствар која беше неочекувана за мене, а верувам и за многу други.
Наредната епизода е последна од сезонава, но нема да ја гледам сега(сакам да ја оставам). Здравје, во септември бидејќи завршува со cliffhanger.

Барав по гуглов, пошо ќе бидат тоа долги, нешто повеќе од 4 месеци до почетокот на 6-та сезона.:D

Јбг, мораше да се гледа, не биваше да ја остаам до септември.

7 имиња, само еден е РЏ :D
mentalist.JPG

p.s. Голем број од ликовите кои актерите од сликата погоре ги играат, се негативци.
Нема некој кој имал улога да биде "добар" лик, бар во оние серии кои сум ги гледал со некој од овие, па да можеме да елиминираме некој.

Ќе биде интересна наредна сезона, која верувам ќе биде и последна, според тоа како стојат работиве во овој момент.

Не е никој од нив му ги погоди овие, мн јако смислено.

Тогаш би било интересно, а ја искрено неам идеја кој друг би можел да биде. Ваљда нема да испадне некој од Чо или Вејн.

И мене ми пројде низ глава дека може да е Чо, пошто нели немаме црнец :icon_lol:
Туку Ред Џон му прави исто на Патрик, како што он им прави на сите луѓе-го чита неверојатно добро. Малце ми е чудно како му успеа ова да му уништи среќен момент од детството... Тоа може само Патрик да го знае.
Пак ќе кажам, знам дека е невозможно, ама нон стоп ми иде низ глава дека он самиот е Ред Џон.

Мекдауел е најголем кандидат за Ред Џон. Кој ви вика дека ако ги знае имињата на листата, еден од нив не е Ред Џон?

Почнав да ја гледам до 1x07 сум. Не е од рангот на CSI, Criminal minds, Dexter... но заразна.

ПЏ сигурно не е РЏ.
РЏ е некој од тие 7 лица, кои се наоѓаат на листата.

Потврдено од Бруно Хелер

Не ве читам ништо, ама пополека ве стасувам. S04 E17

Јас верувам дека Црвениот Џон е всушност
самиот Патрик Џејн. Има некоја шизофренија или слично и дејствува одвоено. Кој друг би билтолку умен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom