The Mentalist

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ја истераат сезонава со интензитотот од првата епизода ќе биди одлично.

Се до повикот од Џони, мислев дека е Бертрам, особено ко рече I am many things to many people. Али гласот на крајот не делуваше на него, ама па можи и е користен некаков voice modulator или друг да беше на телефон или цртал на Лисбон.

If someone try to kill me, shoot him :pos:

Прејака епизода!!!
Секој понеделник ке даваат сега?

Јак крај имаше епизодава, и ако продолжат со ваков интензитет до крајот на сезоната, си ебале мамата. :D
Мене многу ме интересира шо ќе се случи со Лизбон? Си мислам,што ако прво Лизбон, па Ван Пелт, па Ригзби, па Чо, и/или на крај испадне како што заврши 5тата сезона, со реченицата од крајот на епизодата:
Until you catch me, or... I catch you.:vozbud:

Јак крај имаше епизодава, и ако продолжат со ваков интензитет до крајот на сезоната, си ебале мамата. :D
Мене многу ме интересира шо ќе се случи со Лизбон? Си мислам,што ако прво Лизбон, па Ван Пелт, па Ригзби, па Чо, и/или на крај испадне како што заврши 5тата сезона, со реченицата од крајот на епизодата:
Until you catch me, or... I catch you.:vozbud:

Не требаше ова да го ставаш вака, им го уништуваш искуството на оние кои сеуште не ја погледнале епизодата.
Инаку, ме изненади оваа прва епизода, многу интересен развој на настаните. Само да продолжат вака :)
The countdown has started...

Можеше, на пример, Сите од листата да гинат по одредено време и СИТЕ да загинат шо би значело дека Ред Џон е сосем осми чоек. Ама не, слепците од CBS мораа да потврдат дека тој е еден од седуммината, слепци бе. Можеа ова да го изиграат крајно мистериозно, а тие ја усраа работата.

Можеше, на пример, Сите од листата да гинат по одредено време и СИТЕ да загинат шо би значело дека Ред Џон е сосем осми чоек. Ама не, слепците од CBS мораа да потврдат дека тој е еден од седуммината, слепци бе. Можеа ова да го изиграат крајно мистериозно, а тие ја усраа работата.

Немора да значи... Рекоа дека и Патрик и Лизбон ќе имаат некој вид на романтична врска, а видовме што се случи...
Sunday’s guest star (Michael Hogan) made a comment about Lisbon having romantic feelings for Jane. Will that get explored at all next season?
Heller: Certainly. To a degree, it’s always been explored. It’s an undercurrent there. As the next season goes on, yes, as the search for Red John culminates, those underlying feelings will come out.
Ова од е интервјуто со Бруно Хелер за 6тата сезона. Којзнае што се е заплеткано овде. И што навистина се случува ;)

Можеа ова да го изиграат крајно мистериозно, а тие ја усраа работата.

Они ја објавија и точната епизода кога ќе го дознаеме идентитетот на Ред Џон или грешка сум нешто?

Они ја објавија и точната епизода кога ќе го дознаеме идентитетот на Ред Џон или грешка сум нешто?

На минатата страна го има тоа, на полусезона ќе го дознајме тоа. LAMEEEEEEEE!

Немора да значи... Рекоа дека и Патрик и Лизбон ќе имаат некој вид на романтична врска, а видовме што се случи...

Ова од е интервјуто со Бруно Хелер за 6тата сезона. Којзнае што се е заплеткано овде. И што навистина се случува ;)

Уште то фали да го прочита и да ми се спојлни уште нешто.

Уште то фали да го прочита и да ми се спојлни уште нешто.

Ова беше објавено некое време пред почетокот на сезоната, не е баш некој сполјер. Ништо не им верувам! :sneaky:

Бруно Хелер го има изјавено, колку е вистина ќе видиме.
Испадна точно дека еден од тие 7, ќе биде ослободен од сомнителност.

Само да не биде новиот Декстер финалево и излезе дека е банален лик Џонот или пак банално го фатат.
63.gif

Инаку очекувам пред крајот да загине некој член на екипата, а можеби и повеќе од еден.

Одличен старт на новата сезона, се надевам дека не е
мртва Лизбон:(, мислам дека Ред Џон е некој сосема друг лик, дека нема врска со седумминава осомничени

Just a theory :)

Сè си мислам дека овој лик ќе испадне на крајот Ред Џон:

efqr.png

Бруно Хелер уште во почетните сезони изјавуваше во интервјуа дека веќе сме го виделе Ред Џон, но тој е како Waldo скриен во позадина, никогаш не истакнувајќи се, но секогаш во центарот на случувањата.

CBI Ron е точно таков лик, работи во CBI, се појавува на случаите и епизодите поврзани со Ред Џон, а негова единствена улога е да стои во позадина. Одговара на описот на Росалинд Харкер, носи ист прстен како Ред Џон...а во последната епизода се размина со Патрик чепкајки го телефонот, и по неколку седунди Ред Џон му се јави на Патрик.

Е сега моментот кога Ред Џон го црта смајлито на лицето на Лизбон продуцентите го ставиле во ист момент додека се случува муабетот по телефон, но сето тоа можело да се случи пред тоа, а Ред Џон ака CBI Рон да стигне во CBI и да му се јави на Патрик :)
Ако Рон не е Ред Џон, СИГУРНО работи за него! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom