The Humble Bundle - официјална тема

• Креатор на темата Креатор на темата VremeE
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е нешто најјако до сега, значи го земав 2 пати, еднаш со BF3 и The Sims 3, еднаш без.. Сега сакам да го земам она Humble Bundle Weekly гледам Amnesia ја има :)

Бреј ко за инат нигде неможам да најдам Visa картица. Домашните, сите салдо 0.

Не ми се верува колку се издрогирани овие од Бундлево :D
Ги купив и јас фулл, и пошто си имам оригин, реков сите игри reendem ке им направам на оригин, и така и се случи. После тоа стискам и за на стим да ми генерира кодови, и за стим ми генерираше. Значи буквално со едно плајкање можат да искористат 2ца. Едниот ке игра на Оригин, другиот на Стим, е сега на стим ги нема само Battlefield & Sims.

Moже да ми објасниш околу плаќањето?
Со 5$ се отклучуваат и симс и бф3 така? Со тоа сите игри ги добивам? Или уште по долар за другиве две? (оти нели по долар за игра пишува)

Значи, колку е минимумот да ја зеам бф3, пошо 2-3 ги имам веќе купено? 5$? За цел бандл?
Не ми е при рака картичката, па да објаснам убаво на тој што ќе земе. :)

Moже да ми објасниш околу плаќањето?
Со 5$ се отклучуваат и симс и бф3 така? Со тоа сите игри ги добивам? Или уште по долар за другиве две? (оти нели по долар за игра пишува)

Значи, колку е минимумот да ја зеам бф3, пошо 2-3 ги имам веќе купено? 5$? За цел бандл?
Не ми е при рака картичката, па да објаснам убаво на тој што ќе земе. :)

Да, за 5 долари ги земаш СИТЕ игри, нема никакво дополнително плаќање. Тоа што те буни за 1 долар е: со 1 долар ги земаш сите игри (освен БФ3 и Симс 3). А за да ги добиеш Симс и БФ треба да платиш миниум 5 долари (т.е. 4,82 мислам дека беше). Плаќај 5$ и земај све. Освен што ќе ги добиеш сите игри на Оригин, ќе ги добиеш и на Стим (без БФ, Симс 3 и ДС3), така да во случајов иде дека ги добиваш дупло т.е. ти можеш да си ги играш на Оригин, а другите кеја да ги "продадеш" на некој на стим.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Додале уште две игри: C&C Red Alert 3 - Uprising и Populous.

А како можам да платам? Гледам има PayPal, Amazon...
Може со картиците од Стопанска Банка (Тие за банкомат и плата ;)) ?

Тоа е тоа. За 5$ сега добивате 10 игри. Купено. Downloading..

Untitled.jpg

Ја имам Faster Than Light така да повише ми се исплати да ги земам само првите 4 за 1 долар. Највише заради Brutal Legend, ама ќе ги пробам и другиве. :)

Trine 2 Complete Story веќе ја имам, ама можам да го трејдам клучот. :)

Ја имам Faster Than Light така да повише ми се исплати да ги земам само првите 4 за 1 долар. Највише заради Brutal Legend, ама ќе ги пробам и другиве. :)

И јас ја имам Faster Than Light ама заради Fez ги зедов сите. Во секој случај платив 4,5$ за сите што е прифатлива цена за мене :) а кодот од FTL си стои на резерва, може ќе му треба на некој

Добра понуда е оваа. Типувам дека во игрите што ќе ги додадат ќе ја има и „Don't Starve“, и така уште подобра ќе дојде понудава, нема да изгладнеме за игри :).

Добра понуда е оваа. Типувам дека во игрите што ќе ги додадат ќе ја има и „Don't Starve“, и така уште подобра ќе дојде понудава, нема да изгладнеме за игри :).

Супер ќе биде и Don't Starve да ја додадат, ама не вервам дека ќе се случи, бидејќи е релативно нова игра. Сепак, се надевам дека си во право, многу би сакал да ја имам на Steam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom