Г
ГОЦ-К.О
Гостин
А го купи ова HumbleBundle пакетов?Јас пак неможам да најдам како да ја спуштам BF3 на steam или не може!?
Edit; Исто и Dead Space 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А го купи ова HumbleBundle пакетов?Јас пак неможам да најдам како да ја спуштам BF3 на steam или не може!?
Edit; Исто и Dead Space 3
Го купи пакетов?Ако си го купил,ќе може да ми кажеш дали игриве идат со целосен download или само кодови,и дали имаше проблеми при купувањето(пример Македонија пејпал и тие срања)?...
И дали може со кредитна картичка да купам од Македонија?
Гледам дека има можност со кредитна,ама не ми е јасна процедурата..Да не ме ошураат безвезе,пошо од странство е ова на интернационално ниво..
Безврска е ова шо нема BF3 и DS3 на steam.

Океј,фала за информации..Го купив,во рок од една секунда плаќањето беше завршено,и ми пратија мејл со кодовите.И моментално ја симнуам Бетлфилд 3...Ооооооо едвај чекам да се распуцам по тоа бавчите 64плеја плејааааа!!
Кога почна симнувањето беше над 3 мегабајти,сега падна на 1.73 и цврсто стои,без никакви кочења..Пу пу да не го урочам..Ти закочува после некое време и со која брзина ти се вади?