The Humble Bundle - официјална тема

• Креатор на темата Креатор на темата VremeE
  • Време на започнување Време на започнување
Како ви оди download-от? Кај мене иде со некои 600kb/s, а 1.4 MB/s ми е кога пуштам некој торент и ми прекинува често, мора да го исклучам origin, па да го продолжам со превземањето.
ГОЦ-К.О добиваш код идеш reedem nна origin и после може да јa превземеш. Јас платив со paypal, а би требало да работи и со visa electron дирекнто.
Matrix23 battlefield ја нема на стим, мора преку origin да ја извадиш.

Го купи пакетов?Ако си го купил,ќе може да ми кажеш дали игриве идат со целосен download или само кодови,и дали имаше проблеми при купувањето(пример Македонија пејпал и тие срања)?...
И дали може со кредитна картичка да купам од Македонија?
Гледам дека има можност со кредитна,ама не ми е јасна процедурата..Да не ме ошураат безвезе,пошо од странство е ова на интернационално ниво..

Може да се купи со кредитна од Македонија, ти даваат Steam / Origin keys со кои имаш и download и се што посакаш, нема никакви проблеми.

Имам купено THQ Humble Bundle сега и овој го земав, вреди за тие пари.

Безврска е ова шо нема BF3 и DS3 на steam.

ГОЦ-К.О ти одговорија веќе, никаков проблем нема.

Океј,фала за информации..Го купив,во рок од една секунда плаќањето беше завршено,и ми пратија мејл со кодовите.И моментално ја симнуам Бетлфилд 3...Ооооооо едвај чекам да се распуцам по тоа бавчите 64плеја плејааааа!!

Не ми се верува колку се издрогирани овие од Бундлево :D
Ги купив и јас фулл, и пошто си имам оригин, реков сите игри reendem ке им направам на оригин, и така и се случи. После тоа стискам и за на стим да ми генерира кодови, и за стим ми генерираше. Значи буквално со едно плајкање можат да искористат 2ца. Едниот ке игра на Оригин, другиот на Стим, е сега на стим ги нема само Battlefield & Sims.

Океј,фала за информации..Го купив,во рок од една секунда плаќањето беше завршено,и ми пратија мејл со кодовите.И моментално ја симнуам Бетлфилд 3...Ооооооо едвај чекам да се распуцам по тоа бавчите 64плеја плејааааа!!

Ти закочува после некое време и со која брзина ти се вади?

Ти закочува после некое време и со која брзина ти се вади?
Кога почна симнувањето беше над 3 мегабајти,сега падна на 1.73 и цврсто стои,без никакви кочења..Пу пу да не го урочам..

Јас можам да им пуштам на некој игрите за на Origin(освен BF3 и Dead Space 3), ако сака некој ќе се смениме за некоја игра или дота 2 итеми.

Немав што да правам па ги пресметав колку би чинеле игрите ако се купува една по една од Оригин.
Неверојатни 180 евра!
Нека истите игри исто така се купуваат една по една од нај chipset сајтови, максиум нека слезе цената -50 евра. Да не правиме муабет што даваад дупли кодови оригин + стим.
Велам јас, ова е врвот на дрогиранство на Бундле :)

Не се нормални овие со Humble Bundle. Прво Deep Silver, сега Origin. :cuc:
Во последните 2 недели со 10 долари купив игри кои сигурно ќе ме коштаа над 200 евра од друго место да ги купев.

Тој што сака да играме Battlefield 3 нека ми пушти friend request на Origin. Username ми е AlexBaratheon.

EA go home, you are benevolent.
Не се пропушта ваква шанса, без размислување го купив.

Ова е нешто најјако до сега, значи го земав 2 пати, еднаш со BF3 и The Sims 3, еднаш без.. Сега сакам да го земам она Humble Bundle Weekly гледам Amnesia ја има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom