The Grand Tour

• Креатор на темата Креатор на темата Corvus
  • Време на започнување Време на започнување

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Локација
Merged with the shadow
За точно 7 дена ни почнува новата емисија на Кларксон, Хамонд и Меj.
Да не тупиме многу, сите знаеме за што се работи, автомобилско шоу со многу хумор и авантури на омиленото трио во автомобилскиот свет.

После клоцата што ја добија од BBC, се пробаа со нова продукција - Амазон! Која што се надеваме нема да ги условува со political correctness и конечно ќе ја добиеме raw верзијата на Top Gear што отсекогаш сме ја заслужувале без рестрикции и цензура и of course безмилосен roast упатен кон BBC.

Јас сум премногу возбудена за тоа што не чека оваа сезона од најдобрите презентери во Британија, а верувам и вие!

Одбројуваме!

Исто и јас, се хајпнав малце со сите трејлери и тизери, очекувам случно шоу на TOP GEAR со пореални гледања кон возилата кои ги тестираат

уште 6 дена до grand tour или 144 саати или 518 400 секунди, but hey who's counting

Мислев ќе биде полошо, ама епизоддава е закон. Баш очекував Џереми да ги ебава американцив лудило епизода :vozbud:

Одлична беше али превише е копија на Топ Гиар, ништо ново не вметнаа, а очекував некои новини

Јас па очекував да биде послична, т.е. копија :D
Ама не очекував да го имаат Star in a Reasonably Priced Car делот, така што многу позтивно ме изненадија со камеото на Ренер и Хамер.
Би требало да биде подинамична со тоа што менуваат локации секоја епизода

И се надевам дека Амазон ќе им обезбедат буџет за Specals, кога ги снимаа на ТГ многу беа забавни

Јас па очекував да биде послична, т.е. копија :D
Ама не очекував да го имаат Star in a Reasonably Priced Car делот, така што многу позтивно ме изненадија со камеото на Ренер и Хамер.
Би требало да биде подинамична со тоа што менуваат локации секоја епизода

И се надевам дека Амазон ќе им обезбедат буџет за Specals, кога ги снимаа на ТГ многу беа забавни

мислам дека само позадината ќе ја менуваат почесто:icon_lol:

Превод има ли на српски или хрватски некаде ? Топ Гир сум гледал неколку пати на телевизија кога давале па би сакал и ова да го видам ама јас сум малку тапа со англискиот па затоа и превод барам.

Толку од ентузијазмот изгледа...

Има нова епизода бтв. Уште од петокот.
Јас сега ја гледав.
Добра беше :LOL:
На Џереми кога му паднаа панталоните, врв!

Секоја епизода како што идат им е ниво погоре, само ми фали старата патека на топ гиар и стигот.

so sekoja epizoda se se polosi
tolku se bezveze sto razmisluvam da pocnam noviot top gear da go gledam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom