The Event

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Малце наивен ми беше тој делот со автобусите ама ај.... да видиме шо ке се дешава натака има доста шанса за добар развој

Софија, you bitch. Ова се бараше од серијата, водачот на другите да почни да се однесува како таков, а не да се крија и да чека нешто да се случи.

Новава епизода ја има за спуштање на арена, а на замунда ја немаат ставено.

Скрос неочекувано се сврти. Ете старион што бил. Да видиме дали ќе биде достојно заменет.
А и она потпретседателон глуп колку е.

Ќе има ли љубовен триаголник Лејла-Шон-Вики :)

Ќе има ли љубовен триаголник Лејла-Шон-Вики :)

Според мене Шон и Вики се подобар пар отколку Шон и Лејла... Вики е опасна типка а и 100 пати е појака од Лејла!!!
:drk::hump:

--- надополнето ---

Moze nekoj torrent od novata da mi prati?
Ama HD 720p. Na zamunda nema uste.

Одма друже, повели! КЛИК

За сите оние што се љубители на серии, не ги чекајте на аренабг и на замунда да излезат. За таа намена користете ја страната eztv.it најдобра е. Штом се прикаже премиерата на некоја епизода во САД после саат два излегува одма на странава а на овие бугарскиве сум чекал по 2-3 дена додека да ја објават новата епизода...

Последниве неколку епизоди се ѕверски добро стокмени.

Според мене Шон и Вики се подобар пар отколку Шон и Лејла... Вики е опасна типка а и 100 пати е појака од Лејла!!!
:drk::hump:

--- надополнето ---

Одма друже, повели! КЛИК

За сите оние што се љубители на серии, не ги чекајте на аренабг и на замунда да излезат. За таа намена користете ја страната eztv.it најдобра е. Штом се прикаже премиерата на некоја епизода во САД после саат два излегува одма на странава а на овие бугарскиве сум чекал по 2-3 дена додека да ја објават новата епизода...

Fala za linkot, i fala za web stranata. Na zamunda gi cekam po 3-4 dena za u HD da iskoci...

Fala za linkot, i fala za web stranata. Na zamunda gi cekam po 3-4 dena za u HD da iskoci...

На оваа страна солидна HDTV снимка излегува после 1-2 часа од премиерата во САД, а HD имаш после 5-6 часа, некогаш дури и помалку за подобрите серии.

Јако јако. Не' очекува одличен крај на сезонава.

Се на се, бидејќи ја изгледав 1вата и 2ата мислам, и одлучив да чекам за да поставам вакво прашање: дали вреди да ја изгледам цела сезона?

Се на се, бидејќи ја изгледав 1вата и 2ата мислам, и одлучив да чекам за да поставам вакво прашање: дали вреди да ја изгледам цела сезона?

До 10та епизода, нема нешто што би те задржало на серијава, Шон и Лејла си трчкаат наваму натаму, ама после 10та серијава се трансформира во феноменална и како што одминуваат Се подобри и подобри се епизодите.

Читам серијава нема да продужи со 2ра сезона.. бар не на NBC.
Штета,таман почнаа добри работи да се дешаваат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom