Down
Aloysius Devadander Abercrombie
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.073
- Поени од реакции
- 7.035
Го глеав вчера филмов и е тешко срање според мене.
Првиот беше добар, вториот одличен овој срање, едино крајот ми се свиѓаше.
Пак истата идеја од првиот hurr durr kill Gotham cus League of Shadows lel, ко демек едини град со криминал и корупција пак исто со бомба сакаат да го уништат.................најсмешно беше што можеа одма да го уништат али не мора прво лажна надеж да им дадеме па да ги уништиме, пошо нели филмот неможе да трае пола саат.
Ич не ми се свиѓаше сценариото ни кинематографијата, само крајот беше добар се друго многу лошо.
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 15:12 ---
Првиот беше добар, вториот одличен овој срање, едино крајот ми се свиѓаше.
Пак истата идеја од првиот hurr durr kill Gotham cus League of Shadows lel, ко демек едини град со криминал и корупција пак исто со бомба сакаат да го уништат.................најсмешно беше што можеа одма да го уништат али не мора прво лажна надеж да им дадеме па да ги уништиме, пошо нели филмот неможе да трае пола саат.
Ич не ми се свиѓаше сценариото ни кинематографијата, само крајот беше добар се друго многу лошо.
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 15:12 ---
Ако си ги читал стриповите ќе знаеш дека Бејн е еден од најпаметните villains а не е идиот без мозок. А филмот е базиран на Бејн како што е прикажан во стриповите така да......Site zaboravaat deka Bane e obicna vrejka muskuli....bez mozok.....Bane ne e opasnost on neznae nisto da organizira ednostavno e upravuvan od drugi......taka da site go napraivte Mastermind bla bla....koa on e najslabiot protivnik na Batman nekogas