The Dark Knight Rises

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

"No one cared who i was 'til i put on the mask" - мојот омилен антихерој од стриповите :)
како фан на Бетмен филмовите, му давам 8.5/10
најмногу ја утнаа со тоа како го убија (исфрлија уствари) Бејн од филмот. ептен онака како да утепаа некој од неговите трупи, пуф, и толку за него во филмот, а ептен добро му ја билдаа приказната. исто не ми се свиѓа последните 30 минути се збутани како зорле, откако Бејн го акна Бетмен од земја, се натаму се случуваше набрзина

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678

"No one cared who i was 'til i put on the mask" - мојот омилен антихерој од стриповите :)
како фан на Бетмен филмовите, му давам 8.5/10
најмногу ја утнаа со тоа како го убија (исфрлија уствари) Бејн од филмот. ептен онака како да утепаа некој од неговите трупи, пуф, и толку за него во филмот, а ептен добро му ја билдаа приказната. исто не ми се свиѓа последните 30 минути се збутани како зорле, откако Бејн го акна Бетмен од земја, се натаму се случуваше набрзина
нолан не бил фан на долги филмови а TDKR бил предолг според него, да бев јас на негово место ќе го направев последниов во два дела :)
--- надополнето: 4 декември 2012 во 13:28 ---
туку ќе видиме ребутот во 2015-16 шо ќе покажи :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
нолан не бил фан на долги филмови а TDKR бил предолг според него, да бев јас на негово место ќе го направев последниов во два дела :)
Почнувам за Нолан да мислам дека е некоја арогантна фаца. Често изјавува - не сум фан на долги филмови, после вика - не сум фан на 3D филмови, демек хаце е.
А дали е фан на најглупите Б-категорија умирачки во филм? Како што тоа му го направи на Бејн? Не сум сигурен ни дали Нолан го изгледал филмот пред да го изрежи на цеде. Не ми е јасна ситуацијава еве, како се договорија за смртта на Бејн? :D Седнале 4-5 души, меѓу кои и Нолан и се сложиле сите "даа.. да... нека го снема во рок од 1 секунда... брилијантна идеја".

Го сакам Бејн, затоа се нервирам. :place:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Почнувам за Нолан да мислам дека е некоја арогантна фаца. Често изјавува - не сум фан на долги филмови, после вика - не сум фан на 3D филмови, демек хаце е.
А дали е фан на најглупите Б-категорија умирачки во филм? Како што тоа му го направи на Бејн? Не сум сигурен ни дали Нолан го изгледал филмот пред да го изрежи на цеде. Не ми е јасна ситуацијава еве, како се договорија за смртта на Бејн? :D Седнале 4-5 души, меѓу кои и Нолан и се сложиле сите "даа.. да... нека го снема во рок од 1 секунда... брилијантна идеја".

Го сакам Бејн, затоа се нервирам. :place:
замисли ме мене одам да го гледам во кино милениум и со испечатена блуза FIRE RISES и се смеам и кеиф ми е едно време тоа се случи и кога излегов од киното сите со потсмев ми се потпуливаа
а замисли бејн ми е и најомилен лик во цела бетмен франшиза

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Biggest problem is that I quote Bane in completely inappropriate circumstances.

Bring a girl back to my house and she's nervous,
"Now is not the time for fear . . . that comes later"
:pos:

GF: maybe its time for us to try anal
BF:it will be extremely painfull
GF:come on you a big guy dont be a pus..
BF: for you
се потрудив :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
GF: maybe its time for us to try anal
BF:it will be extremely painfull
GF:come on you a big guy dont be a pus..
BF: for you
се потрудив :)
"Nobody cared who I was until I put on a mask." - some strange penis putting on a condom.
Можеби нема некоја смисла ама да се запази оригиналниот цитат :D

Z

zmej gorjanin

Гостин
Филмов е "ту мач" па макар и што знаев дека е на Нолан. А ликов е типичен пример како со форсирање се станува филмска ѕвезда

Една од позитивните страни

:drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom