Мене ова па баш ми е јако.
Дека до крај одат, без разлика дали се работи за сопруг, сестра или не знам шо.
Да кажам и јас збор два за серијава.
Одлична, феноменална.
Актерите сите до еден погодени, не знам дали е до акцентот ама милина ми е да ги слушам.
До втора сезона сум и морам да ги издвојам Ванеса Кирби, која ја глуми Маргарет, кога сме кај неа каква пичкошка е во првите две сезони оваа мајко мила, сцената кога се враќа во палатата после првата средба со Ентони, искина, двеста пати ја изгледав

Исто и актерот кој го глуми Ентони јак лик.
https://youtu.be/eRRkiNNMRbE
Кога сме кај актерите Томи ми остави добар впечаток, иритантен лик ама секогаш тука за да ги намести коцките, иако ме нервираше на многу наврати кај шо си го пика носот на секаде, ама нели тоа му е работа

Актерот перфектен.
Сега не знам колку е вистина ова во серијава оти денешно време поготово платформа како Нетфликс можи да остави погрешна слика зс некои настани ама ако било навистина така Елизабет свака и част, на колку работи замижва и преќутва само за да ја спаси монархијата.
Значи сумирано првите две сезони ми се допаднаа, поготово кастингот е ептен погоден, ќе ми фалат актерите во наредните сезони ама читајќи ги коментарите низ нетот во наредните сезони си го задржаа квалитетот па едвај чекам да видам со Лејди Ди каква приказна ќе ни сервираат, не се сомневам дека ќе останам со подзината уста