The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тројца од сите 5-6 коментатори шо ги вршат тениските преноси се бивши тенисери. И малиот Пралица е, и тој третиот шо нз како се вика. Небојша е и активен тренер, човекот се има доста посветено на тенисот. Во поглед на стручноста за тенис на Спортклуб им нема рамни на овие простори. Нормално, го потат со Новаче на моменти, али разбирливо е, а и многу поумерено го прават тоа од тие на Еуроспорт...

Пралица сега освои еден турнир во Србија, што го играат познатите луѓе од таму, што новинари, што фудбалери, што пејачи... Имаат огромно тениско познавање заедно со Вишко, да му е мерак на човек да гледа тенис уз такви коментатори. Поткрепени се со доста податоци и доста факти, е не само да викаат предност овој, 40-30 за оној.

П.с. Дате Крум и напраи брејк на Серена. :pos::pos:
Сеа за казна ќе јаде 6-0 у вториот сет, она на неа брејк. :D

Ферер во првите три сета
Gt_kid_goku_beat_up_and_haff_dead7.png

Ферер после третиот сет
son%20goku%20dragon%20ball%20z%20super%20saiyan%201920x1080%20wallpaper_www.wallpaperhi.com_47.jpg

ПС - Штета на Нишикори. Не ми е јасно како изгубил од таа бандерата ..

П.с. Дате Крум и напраи брејк на Серена. :pos::pos:
Сеа за казна ќе јаде 6-0 у вториот сет, она на неа брејк. :D

:pos: Свеќи ќе ти палат сега овие што ја играле +гејмови!
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 22:30 ---
Не се секирај, Вердаско ќе го збрише. :)

Ама нема да ми ги дадат парите мене :P

:pos: Свеќи ќе ти палат сега овие што ја играле +гејмови!
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 22:30 ---

Ама нема да ми ги дадат парите мене :P

Се играла Серена во плус гејмови.:LOL:
Стефан погоди точен резултат во втор сет. Значи сепак не е баксуз кога станува збор за Серена ама да не избрзувам ќе видиме дали ќе освои Вимблдон

Серена и подари два гема на Дате и изгледа реши еден час да игра :D.Никоја , апсолутно никоја не може да ја спречи да го освои Вимблдон а и УС Опен. Ако ги освои овие две титули ќе се изедначи со Крис Еверт и Мартина Навратилова по гренд слем сингл титули 18.

Ебати традицијата.Можеа утре 4 1/8 финални натпревари да стават а во понеделник уште 4.Сега во понеделник сигурно во исто време и Ноле-Хас и Јужни-Мари ќе играат.

Нема шанси да играат во исто време со оглед на тоа дека најверојатно ќе играат на централниот терен и двајцата.
Сега веќе не е толку битна ни традицијата ни организаторите затоа што турнирот заминува во втората фаза и се помалце и помалце мечеви има, а со тоа и помалце проблеми за организаторите. Кров има на централниот терен, што значи под дифолт минимум 4 мечеви ќе има дневно, а и да се деси да врне нема да заостанува многу програмата.

Домашен тенисер, и носител број 1 нема шанса да играат на друг терен освен на централниот, и во исто време пак најмалце.
Еве ја програмата за понеделник.
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html

Добро тоа различно е.. ама еве гледам Ноле-Хас и Томич-Бердих во исто време.. Ќе подгледнуваме резултатот на Томич-Бердих тоа е :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom