The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изигра за да го добие мечот, без премногу напрегање околу него, додуша не е ни нешто Мајер некој си тенисер за да се плаши Новак.
За помалце од 2 часа го доби, и тоа со ас го заврши мечот, ќе видиме во наредно коло како ќе игра, полесен противник би требало да добие таму од Мајер.
За тоа колку изигра на трева пред Вимблдон, доста солидно.

Eден ас во текот на целиот меч?

zasega Gasquet-Grannolers igret kvaliteten mec, podolgi poeni i neizvesni, ke se pomacit malce pojke ako sakat da ne ispadnit uste vo 1 kolo guska

Sht
Па крал е Надал, ама на земјените терени. Оној бабарабатин збори денес ќе искочел кралот на терен, како што знам Федерер е тука кралот.
Shtef,abe ladam testisi,ne me zamaraj sega.Nadal e aut,tolku,shto pak palamudite.Kick ass vi objasni shto mislev so kral kategorijata,ATP se soglasuvat so mene,a fanovite na Nadal si imate izgleda svoi kriteriumi,pa ne me esapete.Meanwhile,zimski son,pa zdravje Akapulko 2014 se gledame,neshto kako repriza da gledam

11461_10201094462230943_1829364236_n.jpg

Го добиваш Надал и познат си. :D

Тоа го направи лани против Надал, против Федерер, против Мареј и сега пак со Надал. Ги цеди до даска и после ги нема никаде најмалку пола година. Човекот е како машина. Тој има четворица врвни противници додека тие го имаат само него за противник.

http://youtu.be/y84dUk4VEzI?t=3m19s

:icon_lol:

Da toa bese mecot kade zavrsi prikaznata na Federer. Posle toa do sega ima cela godina kako iscezna totalno odnosno Novak go gazese. Toa najubavo se vide na zavsniot masters kade vo sala na negov teren go zgrmi za da se zapecati na prvata pozicija za kraj godina. Na US open se pojavi Marej ama I toj kratko traese. posle nova godina pak dojde Nadal onaka odmoren ama po se izgleda I nego mu dojde krajot. Novak so site se bori periodicno I na kraj site se otkazuvaat po nekolku meseci. Zatoa e neprikosnoven na ATP. Neka se najde nekoj da kaze deka ne e taka. Eden protiv site CAR JEBI GA.

Ќе се турка рекорд на темава, 31 страна машала, Роланд Гарос 110. And it's already Round 1. :D

Ќе се турка рекорд на темава, 31 страна машала, Роланд Гарос 110. And it's already Round 1. :D

Не верувам во тоа. Се испукаа луѓево на поразот вчера и толку ќе му биде. Ко што гледаш денеска три страни. Тоа се тие тениски љубители. Единствено уште некој шок да се случи, мада не ми се верува.

Туку Симон во чисти сетови отиде курбан м? Го преспав мечот (нема сарказам во коментаров :icon_lol: ). Само Матек Сендс успеав да ја изгледам и нешто од Бердих. Нешто типовиве не ми излегуваат денеска. :icon_lol:

Има ли информации за состојбата на Вика? Ќе игра со повреда или океј е сега?

П.С: Томиќ или го трола татко му или памет не му доаѓа.

Америве Рејнолдс и Џонсон се исцедија, ќе има газење во 2 коло од Ноле, минус гејмови 100%.

Цонга-Гулбис утре на репертоарот.Ќе фрчат винери!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom