The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da toa bese mecot kade zavrsi prikaznata na Federer. Posle toa do sega ima cela godina kako iscezna totalno odnosno Novak go gazese. Toa najubavo se vide na zavsniot masters kade vo sala na negov teren go zgrmi za da se zapecati na prvata pozicija za kraj godina.

Ако 2 тесни сета од кои 1 во тај брејк е газење тогаш си во право....

An American reporter is asking every player at Wimbledon what they think about Nelson Mandela. Maria Sharapova said she had never met him...

Димитров ако на овој Вимблдон не догура далеку,јас не знам кога ќе почне тој да претставува закана за појаките играчи, како што викаат многу луѓе.Дечкото највеќе шо има стигнато на грендслем е 3 коло :гомце:.
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 00:35 ---

Чокович е најконстантен играч на турот?
Are you fucking kidding me?

Инаку Чокович само една година бил најдоминантен. 2011. Кога освои 10 титули.Смешно е кога викаш дека последниве три години тој е кралот.Веќе пола година помина,а тој е со само 3 титули и тоа ти го викаш доминација.И лани не видов некоја преголема доминација.Погледни Федерер шо праеше 2004,2005,2006,2007 и научи го поимот доминација.

Не постои таков тениски играч...
Ни Ѓокович, ала Југослав Костовски...
Видно ме занима до каде може да отиде модификацијава на името на Новак....Латиница е, не е кинеска азбука...
Научете ги барем правилните имиња, па после дискутирајте...
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 02:39 ---
An American reporter is asking every player at Wimbledon what they think about Nelson Mandela. Maria Sharapova said she had never met him...

Е тука сме исти, и ја го немам сретнато... :ROFLMAO:

Надал сирот како се посрамоти за Мендела. Му кажал некој од ова тимот негов дека умрел човеков и на Твитер изразуваше сочувство. Ова беше пред може недела дена. После се извинуваше. Затоа гуглај брате пред да кажеш нешто што не треба. :icon_lol:

Денес меч на денот, Дарцис против Кубот. Во меѓусебните е 1-0 за Кубот, но резултат од 2007 година. Да видиме како Дарцис ќе се справи со медиумскиот притисок. Инаку, очекувам потполно различен меч од оној со Надал. Кубот има многу добар сервис, и често излегува на мрежа. Против Надал немавме шанса да видиме како Дарцис игра пасинг удари.

Вердаско против Бенето е исто интересен меч Вердаско има 3-0 во меѓусебните со Бенето, и убава шанса да помине уште едно коло.

Тсонга - Гулбис, иако многумина очекуваат неизвесен меч, мислам дека Тсонга го добива ова во три сета. И покрај разорните удари, Гулбис генерално е слаб на трева. Го гледав со Хас во Хале, единственото прашање беше кога Хас ќе му направи брејк. Гулбис на трева делува некако споро и незграпно.

Не постои таков тениски играч...
Ни Ѓокович, ала Југослав Костовски...
Видно ме занима до каде може да отиде модификацијава на името на Новак....Латиница е, не е кинеска азбука...
Научете ги барем правилните имиња, па после дискутирајте...
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 02:39 ---

Е тука сме исти, и ја го немам сретнато... :ROFLMAO:

Добро де правилно е Џокович,ама убаво разбра за кој играч станува збор или па си негов фан и не знаеше како да вратиш на тоа шо го кажав па најде замерка кај името :icon_lol:

Добро де правилно е Џокович,ама убаво разбра за кој играч станува збор или па си негов фан и не знаеше како да вратиш на тоа шо го кажав па најде замерка кај името :icon_lol:

Правилно е “Ѓоковиќ“.

uffff poenciste na sukanicava. auuuuu koj poen. :vozbud:

Абе шо напрај Иснер, уште не почнат заврши :pos:

што е работава со јержи-степанек глеам стои на резултати а и на тв го смениле предал некој или ??

Hewitt, wake up! Одличен поен зема за сетот Браун.

(y)

Троицки некако многу ме изненадува со играта. Одамна го немам видено на вакво ниво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom