The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
смешки веза нема оваа не може да искористи повреда да проба да игра на долги поени и да ја изморува што повеќе трчање но тоа е и повредена ќе ја тепа :)

Азаренка е реално број два играч на трева во светот, колку и да не ја сакам. Лани играше одлично против Серена, само Вилијамс погоди 20+ асеви, а против толку асеви во два сета и Федерер би изгубил.

Многу ме интересира како Квитива ќе игра на турнирот, таа кога влезе во удар никој не сака да игра против неа. Но на земја беше криминално лоша...
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 15:35 ---
Федерер доста добра, сите оружја работеа денес, поготво форхендот и ритернот, кој беше перфектен.....

Незнаеше што да прави Ханеску :D

Сепак ова ништо не значи се до 1/4 финале.

Женски тенис на сите три Спорт Клуб канали во моментов.

In your face...

:D

This Azarenka girl sounds like she's reacting to multiple dope rap line when she hits the ball she's like "woOOOoo, woOOOoo, wooOOo,..."

:pos:

Ќе ја тепа ретардиранава ама ќе видиме после/вечерва што ќе испадне со повредава и што ќе кажат од нејзиниот табор, сега уште е загреана.

Федерер доста добра, сите оружја работеа денес, поготво форхендот и ритернот, кој беше перфектен.....

Незнаеше што да прави Ханеску :D

Сепак ова ништо не значи се до 1/4 финале.

Чекај, Росол истаде жива глава против Рајстер барем за момент, се игра петти сет... следно коло Росол ќе треба против Мелцер, доколку го победи тогаш игра против Федерер во третото коло, а знаеме сите што му се случи на Рафа лани во второто....

2009 Roland Garros 1/8 Final : Soderling - Nadal 3-1
2010 Roland Garros Quar.Final : Soderling - Federer 3-1

If you know what I mean... истиот насилник, на истиот турнир во две последователни години, само што Федерер едно коло покасно станува жртва. :D

Се зезам, не мора да значи ништо ова, т.е. многу малку веројатно е, ама баш ме интересира дали е сето тоа можно, а би сакал да гледам меч во третото коло Rosol-Federer... во секој случај. До тогаш, уживајте во тенисот и дискутирајте на Кајгана. :D

Азаренка е реално број два играч на трева во светот, колку и да не ја сакам. Лани играше одлично против Серена, само Вилијамс погоди 20+ асеви, а против толку асеви во два сета и Федерер би изгубил.

Многу ме интересира како Квитива ќе игра на турнирот, таа кога влезе во удар никој не сака да игра против неа. Но на земја беше криминално лоша...
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 15:35 ---

In your face...

Невиден борец е Азаренка, го докажала тоа многу пати до сега. Само што не верувам да може да игра и покрај тоа што ќе победи денес, ми личи дека и се оштетени лигаментите на коленото. Сега е загреана и затоа уште трча, а кога ќе се олади подоцна ќе биде доста заебано. Дај Боже да може да игра, само според некоја моја груба процена и искуство со вакви повреди мислам дека нема да може да го доигра турниров.

Квитова ако почне да го игра тенисот од 2011 наебале сите, па дури и Серена треба да се запраша дали ќе победи доколку дојде до дуел со Квитова. Петра удира неверојатно силно, рамно, и тоа на трева е доста ефективно, но ќе видиме до каде ќе тера затоа што сезонава не може да се состави и да врзе неколку добри мечеви.

In your face...

:icon_lol:

Остај тоа, и на Сопкаст жени :cuc::facepalm:
Чекај, Росол истаде жива глава против Рајстер барем за момент, се игра петти сет... следно коло Росол ќе треба против Мелцер, доколку го победи тогаш игра против Федерер во третото коло, а знаеме сите што му се случи на Рафа лани во второто....

2009 Roland Garros 1/8 Final : Soderling - Nadal 3-1
2010 Roland Garros Quar.Final : Soderling - Federer 3-1

If you know what I mean... истиот насилник, на истиот турнир во две последователни години, само што Федерер едно коло покасно станува жртва. :D

Се зезам, не мора да значи ништо ова, т.е. многу малку веројатно е, ама баш ме интересира дали е сето тоа можно, а би сакал да гледам меч во третото коло Rosol-Federer... во секој случај. До тогаш, уживајте во тенисот и дискутирајте на Кајгана. :D

Росол нема што да бара вс Фед.

Квитова ако почне да го игра тенисот од 2011 наебале сите, па дури и Серена треба да се запраша дали ќе победи доколку дојде до дуел со Квитова. Петра удира неверојатно силно, рамно, и тоа на трева е доста ефективно, но ќе видиме до каде ќе тера затоа што сезонава не може да се состави и да врзе неколку добри мечеви.

Петра оваа година досега ме кошта некои 2000 евра. Само кога изгуби од Хантукова ми заминаа 1000 евра, после 6-1 добиен прв сет, и против противник кој до тој меч и немаше земено сет. :(

Инаку, единствениот кривец за лошата форма на Квитова е најголемиот ебач во западната хемисфера, Радек the lips Степанек. Тој и ја упропасти кариерата на Ваидосова, која беше една од најталентираните тенисерки кои јас сум ги видел, а сега ќе ја остава неа, заради аферата со Квитова...

:)

:icon_lol:

Остај тоа, и на Сопкаст жени :cuc::facepalm:

Росол нема што да бара вс Фед.

За првото, си земаш DreamBox ко мене и метиш 6-7 терени. :D

Знам дека нема што да бара, но би сакал да играат, чисто колку да видам што ќе направи годинава против Федерер, а дека немаше да бара против Надал било што минатата година, немаше... но ете најде победа. :sneaky:

Росол го фати Надал на изненадување а и му тргна ептен, страшно беше тоа...

Тој ден можда и Фед ќе изгубеше, иако со слајсови и поголема вариација во играта подобро ќе се снајдеше за разлика од Надал кој играше доста еднолично...иако не му идеше.

Федерер е лек за корпулентни тенисери со голем сервис, он пати од спинови, и играчи од основна линија далеку повеќе.
За првото, си земаш DreamBox ко мене и метиш 6-7 терени. :D

Знам дека нема што да бара, но би сакал да играат, чисто колку да видам што ќе направи годинава против Федерер, а дека немаше да бара против Надал било што минатата година, немаше... но ете најде победа. :sneaky:

Петра оваа година досега ме кошта некои 2000 евра. Само кога изгуби од Хантукова ми заминаа 1000 евра, после 6-1 добиен прв сет, и против противник кој до тој меч и немаше земено сет. :(

Инаку, единствениот кривец за лошата форма на Квитова е најголемиот ебач во западната хемисфера, Радек the lips Степанек. Тој и ја упропасти кариерата на Ваидосова, која беше една од најталентираните тенисерки кои јас сум ги видел, а сега ќе ја остава неа, заради аферата со Квитова...

:)

Степанек и ебач во иста реченица, кхммм... :facepalm: Добро бе слепи ли се тенисеркиве или конкретно жениве??? Квитова не е некоја убавица ама за Степанек е бомба над бомбите. Радек у фацата е ко да е удрен со мокра чорапа, одвратнотија!!
Иначе баш прошлава недела кога изгуби од Сепи коментаторон на Спорт Клуб спомна дека се разведувал од Ваидосова и можеби тоа било причината за неговата слаба игра. Џабе му е се, и да пројде прво коло во второ налетува на Јанович, ќе биде исплескан како магаре.
П.с. Фејспалмот е за грдиот Степанек, не за тебе, да не ме сфатиш погрешно. :)

Додека сме кај лепотата.

Eве го изборот на Кириленко.
images

Степанек и ебач во иста реченица, кхммм... :facepalm: Добро бе глупи ли се тенисеркиве или конкретно жениве??? Квитова не е некоја убавица ама за Степанек е бомба над бомбите. Радек у фацата е ко да е удрен со мокра чорапа, одвратнотија!!
Иначе баш прошлава недела кога изгуби од Сепи коментаторон на Спорт Клуб спомна дека се разведувал од Ваидосова и можеби тоа било причината за неговата слаба игра. Џабе му е се, и да пројде прво коло во второ налетува на Јанович, ќе биде исплескан како магаре.
fixed. Степанек е доказ дека постои баба рога од приказните за мали деца.

Степанек и ебач во иста реченица, кхммм... :facepalm: Добро бе слепи ли се тенисеркиве или конкретно жениве??? Квитова не е некоја убавица ама за Степанек е бомба над бомбите. Радек у фацата е ко да е удрен со мокра чорапа, одвратнотија!!

Кога ќе видиш дека и Мартина Хингис ја има онадено, лесно може да се заклучи дека Димитров уште многу треба да учи. :icon_lol:

Чудни се патишата Господови, но и овие женските патишта не се баш лесни за објаснување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom