G
garthok
Гостин
Нормално де, Мареј и Надал се најгнаси (calm down kiddies)Значи да резимираме.
Фанови на Федерер - Навиват за Ноле понатаму
Фанови на Рафа - Навиваат за Мареј и сите останати понатака
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално де, Мареј и Надал се најгнаси (calm down kiddies)Значи да резимираме.
Фанови на Федерер - Навиват за Ноле понатаму
Фанови на Рафа - Навиваат за Мареј и сите останати понатака
Во овие два натпревари што ги одигра Лопез не дозволи неговите противници да имаат дури една брејк топка.Феноменален сервер и има многу добар гејм план за на трева.Хас е исто добар играч на трева а и би требало да биде мал фаворит но со Лопез ќе се мачи,барем така очекувам јас.![]()
Има некој што погоди некое ливче тенис на турниров?
Има некој што погоди некое ливче тенис на турниров?
Али ај сега стави го ливчето на кое што си ја ставил добивката од ливчето на 3-0 победа на Федерер над СтаНковски![]()
Am i the only one here што мисли дека Гулбис го тепа Вердаско , а Стаковски го тепа Мелцер утре?
И само да не почне да досадува дождот ( me се моли) .
Има што да се гледа утре , доста дуели помеѓу изедначени тенисери во одлична форма.
Пилиќ: Поразите на Надал се сомнителни
Легендарниот тениски стручњак, Никола Пилиќ, за Новости изјави дека поразите на Рафаел Надал на Вимблдон, во последните две години, се многу сомнителни.
Пилиќ дополнил дека нема никави докази за евентуален допинг на шпанскиот тенисер, но вели дека „каде што има чад, таму има и оган“.
„Кога е во прашање Надал, имам многу сомнежи. Шпанецот две години по ред игра сјајно на Ролан Гарос, а потоа на турнирите во Хале и Вимблдон делува како дупната гума. Тоа не може да биде случајно“, рекол Пилиќ.
„Нема докази дека се допингува, но каде што има чад таму има и оган. Меѓутоа, јас не сум тој кој треба да суди и да открива. Постојат официјални лица во тенисот кои се грижат за тие работи“, додава Пилиќ.
http://www.hajdpark.mk/pilic-porazite-na-nadal-se-somnitelni/