The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја следам балканската драма Димитров - Земља . Имаше меч топка Земја во која Димитров имаше дури 2,3 ризични удари но се спаси .
И имаше еден страхотен лоб блгаринот.

Шарапова е на трибини , ама нема емоции . Мислам дека најбитно и беше што побрзо да заврши мечот , без разлика кој победил . Ама ја сјеба дождот :pos:

Ја следам балканската драма Димитров - Земља . Имаше меч топка Земја во која Димитров имаше дури 2,3 ризични удари но се спаси .
И имаше еден страхотен лоб блгаринот.

Шарапова е на трибини , ама нема емоции . Мислам дека најбитно и беше што побрзо да заврши мечот , без ралика кој победил . Ама ја сјеба дождот :pos:

Шарапова веќе сите ја сјебаа :pos: Иначе 100 пати се исклиза овој Гришо.И да победи толку ќе се изнамачи на мечов шо ќе нема сила да прдне против Делпо.Стварно не очекував 3ипол саати да се изнамачи со Земља(а уште се игра).Одлично изигра првите 3 сета,ама 5тиов сет некако успева да се вади со срање игра.

Gasquet :facepalm:
Oд 5-2 успеа да изгуби 5-7 у тај брејк. Е затоа ќе си oстане просек, со најголем успех 4то коло.

Не го чепкај... Се утепав од молеѓе + го имав... Дури кога престанав да верувам се случи чудо :D

Syn Види Фотос И ја сум за Ноле од ко отпадна мојов да знајте! :D Али јака ви душа како трајте дур го гледате. Живци си кинам на мечеви негови, посебно финалињата на гренд слем, мора да се грицкаат нокти до крај. Вам кизне како ви е. :eek:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ех овај Ѓоковиќ покрај 9 погодени утакмици на ливче ме паѓа 9,5 - прв сет, а сакав плуска, ја пишав плуска и ми ја згрешија на шалтер. Ајде сега нека си оди во Монте Карло, да даде господ. :sneaky:

знае некој дали има најава кога ке прекине дождот и ке продолжат мечевите ?

Ех овај Ѓоковиќ покрај 9 погодени утакмици на ливче ме паѓа 9,5 - прв сет, а сакав плуска, ја пишав плуска и ми ја згрешија на шалтер. Ајде сега нека си оди во Монте Карло, да даде господ. :sneaky:

Ако ти е во Спорт Лифе чекај може ќе ја предаде некој... Не се знае :D

Ако ти е во Спорт Лифе чекај може ќе ја предаде некој... Не се знае :D

Да ја имав 9,5+ не се сомневав дека ќе предадеше некој, иначе да, во Спорт Лајф ми е и ајде нека паднит некој да ја скршит глата... :)

Толку од тенисот за денес. Мораше ова да се случи, порано или покасно.

Матју немаше проблем при одењето но не можам да речам дека немал некоја повреда.Сепак непрофесионално од страна на Љодра пред се,кој денес предаде а сега пак игра.Штепанек вчера предаде,но ако не била посериозна "повредата" имаше ден одмор па се опорави колку толку но ова со Љодра е срамота за овој слем,кој го рачунаат како нешто нај нај.

Лопез со кого игра во следното коло ? Луд сервис има,мислам дека е можно да тера до крај,само не знам со кого вкрстува.

Vkrstuva so podobriot od Jimmy Wang-Tommy Haas, taka da ne veruvam deka ke ima nekoi golemi sansi ako pobedi Haas. Inache eve i jas po 4 dena otkako zapocna Wimbledon da kazam deka navivam za Marej, da ja osvoi i negovata vtora Grand Slam titula :)

Да ја имав 9,5+ не се сомневав дека ќе предадеше некој, иначе да, во Спорт Лајф ми е и ајде нека паднит некој да ја скршит глата... :)

Не викај 2 пати... Еве денес ме заебаа така јас го фатив Лорда Сепи и ја предаде... Ама вчера фатив една така... Се е можно...

Лани поразот од Росол беше случајност, нешто што се дешава еднаш во 100 години. Надал не играше слабо него Росол ненормално, сервираше ненормално и едноставно на трева се е џабе ако на некој сервер му оди сервисот.
За разлика од Росол Дарсис го надигра Надал кој иако не изигра којзнае како сепак не играше баш лошо. Стакховски го надигра Федерер исто како што Дарсис го надигра Надал. Тоа е разликата, Надал не е слаб играч на трева него тревата е таква подлога. Лани Федерер ќе летнеше од Бенето за малце у второ коло, Надал пред три години со Хасе и Печнер жива глава спасуваше а подоцна го освојуваше турнирот. Не знам колку знаеш ама тревата е најнеблагодарна подлога за фаворитите.

За акаунтот не се прај улав со сила, не пиеме ние тука нафта, на брат му бил :pos::pos::pos: Мене лично не ми сметаш, коментирај, ама чим Види Фотос сакаше до толку да се придржува до правилата требаше и ти да бидеш санкциониран. Нема везе терај си, само помалце тресење зелени во иднина.

Kick-ass
Што дека била земјена подлога до сеа? Битно Надал е прв сега за сега, што значи дека Новак не доминира. До крајот на сезоната ќе видиме, можно е и да не биде прв Надал не викам не.

Штеф,за какви зелени збориш , што не ти е доволно зрело, а и не ли си малце безобразен на друг да збориш како да тера понатаму?
Абе едно инфо ,поупатените за Надал ,ке добие поени од Вимби или ке е пата-пата
Божино , добредојден си заедно со Псај,а и немој право со нервози од Новак, денес е и супер знаејки како може да биде анемичен.Шала на страна , напротив , денес игра дозирано ,колку што треба а и нешто експериментира со форхенд спинот ,приметивте ли како го исфрла-олабавува рекетот после ударот,некоја чудна спин -рамен форхенд комбинација .Посериозен тренинг ,ни повеке ни помалку

На крај, сите до еден на темава ќе сме среќни и задоволни, оти ќе победи нашиот фаворит - Ноле. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom