Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Добар, добар @

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за тебе овоа е 80% попуст?Јас денес на попуст го купив за 6700 од техномаркет
http://tehnomarket.com.mk/products/09127089/samsung-s23b300b-ls23b300bs-en
Од АМЦ до дома да ви дојдат да ви поклонат нешто, затворете им врата![]()
Мора тогаш да имаш некоја огромна среќаЗашто сите омраза кон АМЦ не ми е јасно
Све што зимам, зимам од кај нив.. Имав ПЦ што го корситев константо 10 год без ништо да се расипе до пред една година, му рикна само напојувањето... С го сменив и уште работи.. Сеа пак имам земене ПЦ од кај нив веќе една ипол година и ми тера без проблем. Ја сум презадоволен од нив. За други кој што знам што имаат зимано од Нико, Анхонч се жалат дека пц-то им се расипува у многу брзо време..
Затоа не ве сваќам..
Не се однесува ова само на тебе, туку општо, да не ме сфатш погрешно..
Иначе немојте да помислите дека сум вработен или имам некој си познаници и врски у АМЦ
Зборам од мое искуство
Зашто сите омраза кон АМЦ не ми е јасно
Све што зимам, зимам од кај нив.. Имав ПЦ што го корситев константо 10 год без ништо да се расипе до пред една година, му рикна само напојувањето... С го сменив и уште работи.. Сеа пак имам земене ПЦ од кај нив веќе една ипол година и ми тера без проблем. Ја сум презадоволен од нив. За други кој што знам што имаат зимано од Нико, Анхонч се жалат дека пц-то им се расипува у многу брзо време..
Затоа не ве сваќам..
Не се однесува ова само на тебе, туку општо, да не ме сфатш погрешно..
Иначе немојте да помислите дека сум вработен или имам некој си познаници и врски у АМЦ
Зборам од мое искуство
Твојот случај е one in a googleplex. За други апарати од домаќинство не знам, но за делови и целосни компјутери можам да јадам трици до сабајле, што од мое лично искуство, што од искуство на луѓе што ги знам. Рецимо да продаваш Лап-топ со снижена цена со перформанси на I3ка а внатре да има Intel Atom не е до фабричка грешка, туку намерно утрапување. Режач кој ќе ти трае 3 месеци, Звучници со прецвикан кабел, ПС со оштетен HDD?
Едино што сеуште ми работи е едно USB на времето земено 512 мега, ама тоа е онака среќна околност.
Неможе да се брани компанија со вакви дизајни
![]()