Техномаркет ќе прави ‘‘Black Friday‘‘ од 29.11 до 02.12

• Креатор на темата Креатор на темата budaletinka_r
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АМЦ со неверојатни 5% попуст за 3 дена... почнаа да се натпреваруваат ... кој е следен со 7% попуст ... ќе не има на CNN.

akcija2730noemvri2013_650_620.jpg

АМЦ со неверојатни 5% попуст за 3 дена... почнаа да се натпреваруваат ... кој е следен со 7% попуст ... ќе не има на CNN.

akcija2730noemvri2013_650_620.jpg

Не ми се верува, и у овој пост имаш статистика. :ROFLMAO:

Не ми се верува, и у овој пост имаш статистика. :ROFLMAO:

Ако де, ете и ти водиш статистика за мене, заразно е.

Јас не верувам во нашите продавници , за цените да не збориме, особено за попустите... лопови се.

И додека кај нас работите се продаваат како нова колекција ... во странство истите веќе се на попуст.

Јас не верувам во нашите продавници , за цените да не збориме, особено за попустите... лопови се.

И додека кај нас работите се продаваат како нова колекција ... во странство истите веќе се на попуст.

Ја мислам дека ти веќе ја имаш откриено Америка според ова што го кажа.

Таман рано станав специјално за прекрасната и неодолива акција на Техномаркет, уште неверојтани 2 часа(не можам да дочекам)....неможам да ја запрам еуфоријата во мене...адреналинот се лачи ко луд.:vozbud:

Ако се сретнеме со некој форумџија....понесете повеќе пари...може ќе треба да ми позајмите, ако се потрошам пред време.

Ајде одам да направам 30 склека, и да истрчам малку надвор, да бидам спремен.

Косова Репубљик

ТЕХНОМАРКЕТ попуст 80%= FAIL!!!
Не знам зашто мислат дека сме зомби и дека све ќе голтнеме...
Утрово ја разгледав понудата на попуст, абе ме изнасмеа, за тоа им признавам.
Со само неколку минути споредба на истите производи во Нептун, ќе видиш дека цените со „огромен попуст“ во Техномаркет се исти или многу блиску до редовните цени во Нептун.
Не ми е јасно кој „паметен“ им ја смислил кампањава, ја копираат бутик трговијата-пиши цени со 300% па пиши попуст 80% и ете ти огромен профит.
Ма требало Техномаркет да објават наместо 80% попуст - ТОТАЛНА ЛИКВИДАЦИЈА ....:pos:
Поздрав до ТЕХНОМАРКЕТ- нема веќе овци, заборавете стрижење...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom