Според анкетава на момците им е поважна големината дури повеќе и од девојките.Хмм интересно..![]()
Па така е. Големината игра поголема улога у тоа да се пофалиш пред другарите дека имаш најголем отколку у тоа да задоволиш девојка.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според анкетава на момците им е поважна големината дури повеќе и од девојките.Хмм интересно..![]()
и што да прават тие со мал к.р? а ?
Важно тој ќе свршиТреба да е многу голема љубовта за да сврши жена на мал кур или ептен да го бива типот со техники и такви ствари, инаку тешко.
хахахах ахахахахаххаааааСексот не е за себични.![]()
хахахах ахахахахаххааааа
ехххх, храна за гладните и мир во светот да има хахахааа
Е де ќе и борчам за следниот пат, или ќе и купам некоја ситница, ќе и дам пари за на фризер, ќе ја однесам на пица... знам бе шо се емоции, не сум јас нечуствителен гад[DOUBLEPOST=1402837324][/DOUBLEPOST]Драги Лет,мене стварно не ми јасно како може маж да остави жена несвршена у кревет... Тоа ти е исто како да си станал од кафана од масата, недопиен со пијачката, а платена сметка..
за да траи подолго, од многу употреба се абе се смалува.
Абе сеа шо да прават...
Има многу жени шо си имаат убави врски и уште поубави сексови со мали алати. Ама на тоа влијае и љубовта кон другиот и те срања.
А вака... Јас стварно не знам. Затоа шо имам размислувано затоа што и јас сум се нашла во ваква ситуација. Не сум со него оти му е мал. Ама стварно мал, без претерувања, дури и да звучам сурово и да горам во пеколот, така е. Мислам дека и ради тоа нема женска, а го знам од многу одамна, со ниедна му нема успеано, а вака е многу на место тип. Некогаш дури и жал ми паѓа. Го нема ни фатот, ја нема техниката, а не е да сум била еднаш, првиот пат ќе кажеш ај прв пат, другиот ќе кажеш ај друг пат, ама веќе понатаму..
Треба да е многу голема љубовта за да сврши жена на мал кур или ептен да го бива типот со техники и такви ствари, инаку тешко.
дефинирај мал