Техника VS Големина

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Техника или големина?

• Вкупно гласачи
    189
Абе сеа шо да прават...

Има многу жени шо си имаат убави врски и уште поубави сексови со мали алати. Ама на тоа влијае и љубовта кон другиот и те срања.
А вака... Јас стварно не знам. Затоа шо имам размислувано затоа што и јас сум се нашла во ваква ситуација. Не сум со него оти му е мал. Ама стварно мал, без претерувања, дури и да звучам сурово и да горам во пеколот, така е. Мислам дека и ради тоа нема женска, а го знам од многу одамна, со ниедна му нема успеано, а вака е многу на место тип. Некогаш дури и жал ми паѓа. Го нема ни фатот, ја нема техниката, а не е да сум била еднаш, првиот пат ќе кажеш ај прв пат, другиот ќе кажеш ај друг пат, ама веќе понатаму..
Треба да е многу голема љубовта за да сврши жена на мал кур или ептен да го бива типот со техники и такви ствари, инаку тешко.

Колку му бил мал на дечкото? Чисто ме интересира, бидејќи со тие малку жени што сум бил интимен сите свршувале со петинг, а не ме викаат "големопрстиот" на прекар. :cautious:

92aa6ffdd8faaffb836e864a938e37af8f98a2b0.jpg

Temava I anketava se cista uteha za poseduvacite na mal alat...
Dosreduvanje so prsti am ne se slekvam I sama si znam taka.

p.s. Pusta zelba :icon_lol:

Женските се поседувачи на мал алат ? :icon_lol: оти како што гледам од анкетава и само женските гласови да се сметаат пак има повеќе за техника од големина, иначе да во право си безвеза е темава од проста причина што 90% од машките горе-доле си имаат нормални просечни големини доволни да задоволат девојка (13-16цм) е сега што чат пат има по некој несреќник како типот на Нора Џемјс тоа е друго..

Женските се поседувачи на мал алат ? :icon_lol: оти како што гледам од анкетава и само женските гласови да се сметаат пак има повеќе за техника од големина, иначе да во право си безвеза е темава од проста причина што 90% од машките горе-доле си имаат нормални просечни големини доволни да задоволат девојка (13-16цм) е сега што чат пат има по некој несреќник како типот на Нора Џемјс тоа е друго..

Zatoa I kazav uteha, zatoa sto ima dosta zenki koi glasale za "tehnika"...
Ili slabo saglam zadovolitelni maski polovi organi ili uplaseni pi***a:rolleyes:

Temava I anketava se cista uteha za poseduvacite na mal alat...
Dosreduvanje so prsti am ne se slekvam I sama si znam taka.

p.s. Pusta zelba :icon_lol:
Ах Лусич, треба да пробаш некогаш во животот со мал алат и да видиш убавини.

Tehnika mora da se ima tolku kolku shto e potrebno da se ima penis ( golem ) , ili normalen. Taka da i toa i toa.

она си е мераклика ,не се дава на мали:ROFLMAO:
Луси е конзерватива теткица и не си гази на венецот, убеден сум дека нејзиниот избраник е првиот и последниот со кога што била интимна и затоа си ја почитувам.
Само сакам да го дискредитирам нејзиното мислење за тоа дека мали пениси се лејм од аспект на тоа што не е релевантна да зборува за тоа, бидејќи ги нема пробано двете страни на медалот или пак штафетата во конкретниов случај.[DOUBLEPOST=1402923669][/DOUBLEPOST]
Aha, ke vidam ubaini sekako a I moze nema da mi se gleda od sto ke me zaslepi ubavinita od malechkiot...

Немаш пробано, затоа така зборуваш :X3:...ЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛ :P

Луси е конзерватива теткица и не си гази на венецот, убеден сум дека нејзиниот избраник е првиот и последниот со кога што била интимна и затоа си ја почитувам.
Само сакам да го дискредитирам нејзиното мислење за тоа дека мали пениси се лејм од аспект на тоа што не е релевантна да зборува за тоа, бидејќи ги нема пробано двете страни на медалот или пак штафетата во конкретниов случај.[DOUBLEPOST=1402923669][/DOUBLEPOST]

Немаш пробано, затоа така зборуваш :X3:...ЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛ :P

Ima edna losha tetkica :icon_lol:

Колку му бил мал на дечкото? Чисто ме интересира, бидејќи со тие малку жени што сум бил интимен сите свршувале со петинг, а не ме викаат "големопрстиот" на прекар. :cautious:

Тие имале клиторален оргазам, а девојката ваљда мислеше на вагинален, кој патем кажано не ни постои туку го имаат измислено Евреите за да ги залажат белите девојки да се ебат со црнци и така да ја уништат нашата супериорна бела раса.

92aa6ffdd8faaffb836e864a938e37af8f98a2b0.jpg

8====================================D

Е баш тука некаде, плус некој cm.. Не сум јас некоа нимфоманка, ниту имам пештера доле, ама ... Што е малку, малку е.

Е баш тука некаде, плус некој cm.. Не сум јас некоа нимфоманка, ниту имам пештера доле, ама ... Што е малку, малку е.

Нема врска, секој со сопствените потреби и побарување...Се надевам дека нема да пробуваш многу да не те оговаарат алапачите пред камен и за брзо ќе ја најдеш соодветната големина за ти се посреќи. :D
Не можам ништо да тврдам оти не сум жена, ама мислам дека психолошкиот момент и личноста со која што си игра голема улога дали ќе се израдуваш за време на сексот.
Тие имале клиторален оргазам, а девојката ваљда мислеше на вагинален, кој патем кажано не ни постои туку го имаат измислено Евреите за да ги залажат белите девојки да се ебат со црнци и така да ја уништат нашата супериорна бела раса.
Оф, оф што нема сега...Јас сум старомоден тип и прашувам понекогаш после секс:

-Убо ти е мори?!
-Убо ми е!

Разговорот е завршен околу нејзиното свршување.

Ваљда просечна големина е најдобрата варијанта. Двете екстреми не се ок. Како што знам ја, покрај мисконцепцијата дека 16 cm е просечен пенис, глеам дека според нови истражувања просечна големина е од 13 до 15 cm, a просекот во Македонија е 13.5-14.5 cm.

o-PENIS-facebook.jpg

За горенаведеното еве некои студии и линкови...
Link 1
Link 2

Многу машки си набиваат комплекси дека имаат мал пенис гледајќи многу порничи и верувајќи во стариот мит дека просекот во големина е 16 сантима кој е создаден поради лошо изведени студии кои не биле реплицирани.

Од друга страна, колку што знам, дебелината е таа која допридонесува до вагинален оргазам, а не должината.
Лично сметам дека и двете работи играат улога, (техника и големина, тука подразбирам должина и дебелина), само што кај женските и емотивниот аспект е важен, не дека кај машките не е. Најверојатно просечна големина со добра техника и соодветни емоции се најдобрата комбинација и не треба да се прави лажна поделба и избор иако претпоставувам дека сите овие компоненти можат да функционираат независно.

Техниката без соодветната големина (премал или преголем) ќе ја прилагоди големината на сексот и ќе биде во ред.
Соодветна големина без техника може да функционира во некои пози, ако типката е врз типот, риврс каугрл и други пози што не бараат техника од негова страна.
Емоции без другиве две пак ќе доведат до задоволителен секс и ќе се занемарат горенаведените.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom