Техника VS Големина

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Техника или големина?

• Вкупно гласачи
    189
Според анкетава на момците им е поважна големината дури повеќе и од девојките.Хмм интересно..:cenzura:

Па така е. Големината игра поголема улога у тоа да се пофалиш пред другарите дека имаш најголем отколку у тоа да задоволиш девојка. :)

и што да прават тие со мал к.р? а ?

и што да прават тие со мал к.р? а ?

Абе сеа шо да прават...

Има многу жени шо си имаат убави врски и уште поубави сексови со мали алати. Ама на тоа влијае и љубовта кон другиот и те срања.
А вака... Јас стварно не знам. Затоа шо имам размислувано затоа што и јас сум се нашла во ваква ситуација. Не сум со него оти му е мал. Ама стварно мал, без претерувања, дури и да звучам сурово и да горам во пеколот, така е. Мислам дека и ради тоа нема женска, а го знам од многу одамна, со ниедна му нема успеано, а вака е многу на место тип. Некогаш дури и жал ми паѓа. Го нема ни фатот, ја нема техниката, а не е да сум била еднаш, првиот пат ќе кажеш ај прв пат, другиот ќе кажеш ај друг пат, ама веќе понатаму..
Треба да е многу голема љубовта за да сврши жена на мал кур или ептен да го бива типот со техники и такви ствари, инаку тешко.

Треба да е многу голема љубовта за да сврши жена на мал кур или ептен да го бива типот со техники и такви ствари, инаку тешко.
Важно тој ќе сврши

:icon_lol::icon_lol:

f4153e318b50e9dce934122d2d3bfd85d58ecdb7f49a64300bdc48b7941dc408.jpg

хахахах ахахахахаххааааа
ехххх, храна за гладните и мир во светот да има хахахааа

Драги Лет,мене стварно не ми јасно како може маж да остави жена несвршена у кревет... Тоа ти е исто како да си станал од кафана од масата, недопиен со пијачката, а платена сметка.. Оти неможеш повеќе, оти ќе пукниш, а сметката платена? Мислам, зошто?
Можеби и јас сум чудната, може па сум и само жена, може па и се на такви налетувам, не знам ...

ама тема
ама тема
ама тема
ама тема
ама тема
ама тема
ама тема

еве пробав што ќе излезе и со мали и со поголеми и со најголеми, а се исто ми се чита иако за првите ставам и очила.
значи а со мал а со поголем а со најголем=резултатот е комај исти,т.с. се ми личи тоа на е.....е, затоа техника пред се.

Драги Лет,мене стварно не ми јасно како може маж да остави жена несвршена у кревет... Тоа ти е исто како да си станал од кафана од масата, недопиен со пијачката, а платена сметка..
Е де ќе и борчам за следниот пат, или ќе и купам некоја ситница, ќе и дам пари за на фризер, ќе ја однесам на пица... знам бе шо се емоции, не сум јас нечуствителен гад[DOUBLEPOST=1402837324][/DOUBLEPOST]
за да траи подолго, од многу употреба се абе се смалува.

Абе сеа шо да прават...

Има многу жени шо си имаат убави врски и уште поубави сексови со мали алати. Ама на тоа влијае и љубовта кон другиот и те срања.
А вака... Јас стварно не знам. Затоа шо имам размислувано затоа што и јас сум се нашла во ваква ситуација. Не сум со него оти му е мал. Ама стварно мал, без претерувања, дури и да звучам сурово и да горам во пеколот, така е. Мислам дека и ради тоа нема женска, а го знам од многу одамна, со ниедна му нема успеано, а вака е многу на место тип. Некогаш дури и жал ми паѓа. Го нема ни фатот, ја нема техниката, а не е да сум била еднаш, првиот пат ќе кажеш ај прв пат, другиот ќе кажеш ај друг пат, ама веќе понатаму..

дефинирај мал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom