Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.614
- Поени од реакции
- 35.900
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Струмичанец, што имаш направено ти за Македонија? Колку луѓе си убил или претепал до сега?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
astrion напиша:Pa ke ti se povrakja kaj zensko moze da ponese razgovor za tolku osetliva tema kako sto e drzavata
Acid напиша:Струмичанец, што имаш направено ти за Македонија? Колку луѓе си убил или претепал до сега?
Abe tipce povekje za Skopje koga ke go granatirale Albancite ili neznamsto ke si prasam kurot so ke dojdam kako rzervist ima sami da go branite pederi skopski ,ima so gzoite da go branite,inaku doma ziveam sam pa nema koj da mi pravi problemi imav macka ama se kaci na masata i ja ubiv pozdrav do ying yang
Ти ќе да си озрачен со радијација... Имаш жолт картон за навредите, следниот пат одиш на бан.astrion напиша:Abe tipce povekje za Skopje koga ke go granatirale Albancite ili neznamsto ke si prasam kurot so ke dojdam kako rzervist ima sami da go branite pederi skopski ,ima so gzoite da go branite,inaku doma ziveam sam pa nema koj da mi pravi problemi imav macka ama se kaci na masata i ja ubiv pozdrav do ying yang
Acid напиша:Ти ќе да си озрачен со радијација... Имаш жолт картон за навредите, следниот пат одиш на бан.
Не можам да ти докажам некои работи зошто си природно туп и ограничен, не се ни замарам, само те опоменувам. :icon_roll
astrion напиша:inaku doma ziveam sam pa nema koj da mi pravi problemi imav macka ama se kaci na masata i ja ubiv pozdrav do ying yang
Очигледно морам, инаку не би ме разбрал. Не сме на исто интелектуално ниво за да конверзираме.astrion напиша:Ti ako si pameten nema da koristis malogragjanski frazi i da padnes na moe nivo a i ne si kompetenten da kazuvas koj e tup a koj e glup

Немам намера да те плашам, те потсетувам на правилата (кои најверојатно не си ги прочитал) и те опоменувам дека ќе „пиеш“ бан ако продолжиш со навредите. Неможам да ти го „ускратам“ правото на револт, ама можам да ти го скратам „правото“ на пристап на форумов.astrion напиша:,inaku bombi ne me plasat a ne banovi,jas si go kazuvam samo mojot stav za Makedonija so cel da deluvam suptilno na zaspaniot makedonski patriotizam a ti ako si administrator ne znaci deka ke mi go uskratis pravoto na revolt
Рече некој дека имале право? Реков јас такво нешто?astrion напиша:,a se pravis promoter na demokratija deka Albancite imale pravo i znameto od 50 metra da go zakacat.
Од таму и жолтиот картон. Не си дете, размислувај. Никој не ти забранува да пишуваш со аргументи (па дури и без), пристојно и без навреди. Уште еден испад и знаеш што следува.astrion напиша:Vo Strumica na vremeto imase edna familija Albanci ama sekoj den kotek i si zaminaa so ke pravat jadnite a vie dremete bidete civilizirani moze eden den i ke ve ebat u gzot pederski.
Во Скопје сум роден и уште живеам во него. До сега имам 2-пати видено албанско знаме. Еднаш на свадба, а еднаш на некој протест. Што тропаш? Скоро секоја недела поминувам и во Чаир и на Битпазар. Албанско знаме сеуште немам забележано. Ти кај ги виде албанските знамиња по цело Скопје? На Google Earth?astrion напиша:so sum dolzen jas koga ke odam u Skopje da gledam siptarski znaminja po celo Skopje,a najmalku znaminja na bedni kriminalni drzavi ,jas odam u SK da uzivam ne da mi se rasipe denot,ako sakam takvi raboti ke odam u Chechenija ne u Skopje.
како излегоја сите поголеми католици и од Папата...ццццyin yang напиша:Види, си го славеа празинкот. Тоа не можеш да им забраниш, законот вели имаат право да истакнат обележја на заедницата од која потекнуваат, и тоа не можеш да им забраниш.
Мене прво ми пречи што немаше македонско знаме на прославата, како државно знаме по устав. А и малку ”боде очи„ ова што знамето беше преку цела стоковна, ама нема закон за тоа колкаво треба да биде. Веројатно (се надевам) на тоа алудираше Макрадули ”Да видиме како ќе биде со законот за знамињата„. Јас сум на пример за тоа, да има под мора (без приговори) да стои и македонско, и можеби, да се има некакво правило за тоа каде и со колкава големина треба да се знамињата на таквите прослави (едно правило за сите знамиња).
yin yang напиша:Ако за тебе е нивен национален празник „моронски„, па кој ќе им забрани твојот национален празник да им биде „моронски”?
Абе што ви е вас проблемот? Вас не ве боли таквоето што го нема македонското, ами што било албанското. Само „да ги нема„, „метастази„ биле... проблем се нетолерантни луѓе кои веднаш викаат „ура ура, ајде да се тепаме„, а не е проблемот прославата.
Славиме и ние, нека слават и тие.
Acid напиша:Во Скопје сум роден и уште живеам во него. До сега имам 2-пати видено албанско знаме. Еднаш на свадба, а еднаш на некој протест. Што тропаш? Скоро секоја недела поминувам и во Чаир и на Битпазар. Албанско знаме сеуште немам забележано. Ти кај ги виде албанските знамиња по цело Скопје? На Google Earth?
Jas nemam nisto protiv nekoj Albanec koj si raboti posteno,gi pocituva zakonite,neka se skoluva na albanski nikoj nema pravo da im uskratuva nisto se slagam so toa ne sum nacionalist ama toa so se sluci na SK Ilinden bese cisto dokazuvanje deka Albancite se semokjni mozat se vo drzavata,sega i Skenderbeg ke ni go stavat utre i UCK spomenik-neli e toa vekje nacionalizam,utre ke ni predlozat deka mora i albanskiot da go znaeme ,pa dobro se zaprasuvam dali e toa demokratija?Da mi kazuva malcinstvoto sto da pravam,da ja menuvaat istorijata kako sto mi odgovara,pa za toa li glasav za SDSM,nekoj treba da snosi odgovornost,jas ne sum za vojna jas sakam site da vozime dobri koli i da zimame 500 evra plati ama kako sto gledam nekoi albanci veke imaat po 10 miliona evra veke pa nemaat so da rabotat bidejki veke se imaat i ajde ke se borime za albanskata kauza,ke gi podmituvaat mediumite,ke finansiraat nekoi institucii za da se premolcat nekoi raboti,jas taka raymisluvam ako nekoj e protiv neka dokaze so fakti deka ne e taka
ß