Teтрис

• Креатор на темата Креатор на темата the Consigliere
  • Време на започнување Време на започнување

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Барав тема ама не најдов...

Пред некоја недела у некоја фиока го најдов стариот ми тетрис... Пошо идев у село а таму е екстремно досадно го земав со мене...Се растурив од играње...

Кога бев помал го имав вртено (идено преку 100000 ) али џабе е пошо ништо нема да се смени после тоа и ќе си продолжи играта со 9-та брзина...

Летово стигнав до 97500 и неколку пати идев преку 90000...

Ваши рекорди, искуства,сеќавања....

Еднаш имав над 54788542 тетризи али кои ги сокршив од нервоза, кои не работат, кои батерии немат и тоа :vozbud:

Обожавам тетрис. :pipi: Ко мала играв премногу на оние гемчињата и ѕвер бев, после го играв многу на компјутер, и пак бев ѕвер (и машките ги кантав :)) ама го баталив со години, се до пред месец дена :vozbud:

Кога бев во Берлин, немавме среќа со телевизорот, ни се расипа звукот и не можевме да гледаме ништо, ама другар ми прочепка по менито на ресиверот и гледа ИГРИ!! И во нив, оп, ТЕТРИС!!! Какво среќно чувство беше тоа, да мислиш дека те-ве-то е нефунционално, и одеднаш да пронајдеш негова функција, па уште игра, па уште тетрис!!! Кога бевме дома, го игравме како луди. Можам слободно да се прогласам за тетрис-гуру, како што и ме нарекоа другарчињата :pipi: Не ми го престигнаа рекордот. Во секакви игри сум дрво, ама во тетрис... убивам :Р

У школо тетрис ме викаат! Цело време само тоа играм! Иначе ако не сте знаеле таа игра е измислена уште во 1800 и некоја! При крај таму! Ја измислил некој русин!

У школо тетрис ме викаат! Цело време само тоа играм! Иначе ако не сте знаеле таа игра е измислена уште во 1800 и некоја! При крај таму! Ја измислил некој русин!

И како ја играле во тогашно време. Тркалале луѓе по ридој и си праеле тетрис:tapp:. Точно е дека ја измислил Русин ама далеку покасно од 1800-та година. Баш пред некој месец гледав документарна за тетрисот и ја измислил некој програмер од Русија за да тепа слободно време на работа оти работел некоја досадна работа.

тетрис заразно ептен :vozbud::vozbud: ама интересно

Мене мн ми е глупава играта и обично губам по 10 мин. играње :kesa:

Тетрисот е баш заразен... ех на времето, по цели денови сум играл да стигнам до 999999 :vozbud:

Се заразив со тетрисов, па си слимнав од интернет и дома да тепам време. :)

Некој да не знае дали Gnometris што е на Линукс Убунту или како и да е(оние по школите шо се) може да се симне за Виндоус бидејки најдобар е јас симнав неколку ама тапа гугле не ми помогна баш.....ако знае некој нека каже :helou:

Стварно бе дајте некој тетрис, баш сеа барав али никој онака салам да ми се допадне :)

Ах тетрисот на школото... мислам здравјето ми го зема :vozbud:
напраив 149.000 рекорд у клас, мислам и у цело школо :tv:
од тоа милионските суми 25 500 000
Заразно нешто, откога памтам за мене кога ќе допрам тетрис не сум го оставал на раат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom