Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Вистина е дека депонијата во Тетово се пали во близина на градот (ако не и во самиот град)... ?
Не знам за депонијата дали ја палат но мајка ми ми кажа дека некаде во Тетово имало фабрика каде што топеле пластика.

12231126_10207788315323666_1004684626_n.jpg

Ќе палиме шума на Шара, мора да се задржи убедливото прво место за најзагаден град.

Нема везе ова никако не влијае на загадување, ерозија, намалени врнежи и слично.
Југохром е проблемот, кога он би се згаснал Тетово би се претворило во Осло.

Нема везе ова никако не влијае на загадување, ерозија, намалени врнежи и слично.
Југохром е проблемот, кога он би се згаснал Тетово би се претворило во Осло.
Не, не Југохром дури е здрав за воздухот.

Има решение за Југохром, тој може и утре да се затвори. Нема решение за шумата што цела недела на Шара гори, изгорената шума не расте за еден ден.

Има решение за Југохром, тој може и утре да се затвори. Нема решение за шумата што цела недела на Шара гори, изгорената шума не расте за еден ден.
Ај не ги нарушувај кревките меѓуетнички односи, молимте!
Банирајте го!

Два дена ветер за чадот од Југохром да не го посети Тетово и еве резултат.
11988772_889796531110823_5653586284698914848_n.jpg
Ај сега безрбетници кажете ми, немало овие денови коли низ Тетово или одеднаш се изградија 30 зелени паркови?

Два дена ветер за чадот од Југохром да не го посети Тетово и еве резултат.
Прегледај го приврзокот 133455
Ај сега безрбетници кажете ми, немало овие денови коли низ Тетово или одеднаш се изградија 30 зелени паркови?

a malce logikata da ti proraboti deka vetrot go nosi cadot od gradot?

a malce logikata da ti proraboti deka vetrot go nosi cadot od gradot?
Аахххх, Логика
Мислиш на тоа дека ветерот го чисти градот одеднаш од најголемиот колски собраќај во светот, од најголемата бетонизација во светот, од најлошиот организиран град во светот. Значи сево ова може и пак еден град да има многу здрав воздух, само ветер треба да има.
ЈЕБОТЕ ЛОГИКА ЈЕБОТЕ.

Се си има свој допринос за загадувањето на воздухот!!
Ѓубрето не го палат овие 2 дена поради дождот, а ветерот нам ни е најголем сојузник што чадот од автомобилите, од Југохром и оџаците ги носи надвор од нашиот град!!
Значи ветерче и дождче за чист воздух драги Тетовчани!!

Се си има свој допринос за загадувањето на воздухот!!
Ѓубрето не го палат овие 2 дена поради дождот, а ветерот нам ни е најголем сојузник што чадот од автомобилите, од Југохром и оџаците ги носи надвор од нашиот град!!
Значи ветерче и дождче за чист воздух драги Тетовчани!!
Не, грешка си, Југохром не го загадува воздухот. Дури ако сакаш да се лечиш од тетовскиот воздух препорачливо е 3-4 претстојување во Југохром за чистење бели дробови, плаќа ВМРО... милина.

Пуштете на Ултра телевизија (поранешна Менада) моментално има една дебатна емисија Радар во кој се збори за загадувањето во Тетово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom