- Член од
- 21 ноември 2012
- Мислења
- 1.174
- Поени од реакции
- 744
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересно е што воздухот е многу помалку загаден од Тетово дури и прифатлив хм
Не знам за депонијата дали ја палат но мајка ми ми кажа дека некаде во Тетово имало фабрика каде што топеле пластика.Вистина е дека депонијата во Тетово се пали во близина на градот (ако не и во самиот град)... ?
Не, не Југохром дури е здрав за воздухот.Нема везе ова никако не влијае на загадување, ерозија, намалени врнежи и слично.
Југохром е проблемот, кога он би се згаснал Тетово би се претворило во Осло.
Ај не ги нарушувај кревките меѓуетнички односи, молимте!Има решение за Југохром, тој може и утре да се затвори. Нема решение за шумата што цела недела на Шара гори, изгорената шума не расте за еден ден.
Два дена ветер за чадот од Југохром да не го посети Тетово и еве резултат.
Прегледај го приврзокот 133455
Ај сега безрбетници кажете ми, немало овие денови коли низ Тетово или одеднаш се изградија 30 зелени паркови?
Аахххх, Логикаa malce logikata da ti proraboti deka vetrot go nosi cadot od gradot?
Не, грешка си, Југохром не го загадува воздухот. Дури ако сакаш да се лечиш од тетовскиот воздух препорачливо е 3-4 претстојување во Југохром за чистење бели дробови, плаќа ВМРО... милина.Се си има свој допринос за загадувањето на воздухот!!
Ѓубрето не го палат овие 2 дена поради дождот, а ветерот нам ни е најголем сојузник што чадот од автомобилите, од Југохром и оџаците ги носи надвор од нашиот град!!
Значи ветерче и дождче за чист воздух драги Тетовчани!!